Segítség! Terhesség elején vérzés, barnázás mit csináljak?
5 hetes kismama vagyok, korábbi vetélés miatt utrogestant szedek.
Viszont tegnap elkezdett gorcsolni a hasam és barnázni kezdtem tisztaságin csak barnázás látszik, viszont mikor törlöm magam rózsaszínes, nem élénk vér van a papíron.
Olyan mintha vizes lenne.
Ma reggel ugy keltem hogy semmi bajom, barna se nagyon látszódott, hasfájás semmi, de pár óra múlva ismét görcsöltem derékfájással ujra barnázás rózsaszínes vizes a papír törlésnél. Most jelenleg újra elmúlt minden fájdalmam.
Most mi lehet velem?
A baba ha elvetélek nem erős görccsel élénk piros vérrel távozik?
Az utrogestan befolyásolja a vetélés lefolyását ha arról lenne szó?
Dokihoz jövöhéten megyek addig azt mondták nem tudnak mit tenni. Bármi lehet.
Köszönöm kedves utolsó!
Hat én mensi napján barnáztam akkor adták az utrót azóta szedem, ma van egy hete. Vérzés nem erős. De van..
Hát pihenek ezerrel, gyógyszereket szedem csak ez a fura h hol faj a hasam hol semmi bajom mint pl most.
Hát pár nap és tuti kiderul.
Az utrot csak két napja használod? Mert akkor annak adj még időt, biztos segít. Ha nem, akkor a fekvés, amit tehetsz. Lehet egy kis bevérzés is, ami ürül, de lehet persze baj is. Nagyon drukkolok!
Akik ilyenkor azonnal orvost kiáltanak a leírtak ellenére, ugyan tegyék már meg, hogy leírják ide, hogy mit tehetnek még a kórházban? Köszi!
El sem olvassák a válaszokat,esetleg amit a kérdező még leír kommentben,csak ugye osztják az észt. Semmit nem csinálnak ezen kívűl.
Ha mensi napján kezdődött,akkor lehet h "emlékszik" a szervezeted a menzeszedre. Szerintem rendben lesztek :)
9 hetesen kezdtem barnázni, később vérezni, majd görcsölni, 3 nap alatt kilökődött az embrió. szedtem a vérzéstől napi 3X1 utrogestant és rutascorbint. következő terhességemben pozi teszt napján rózsaszínezés, onnantól 12. hétig 3X1 utrogestan, az a terhesség megmaradt. de a két terhesség közti vizsgálatokból kiderült, hogy nem volt progihiányom.
34hkm
Sziasztok!! Sajnos nem maradt bent a babám!!
Na majd a következő hónapban reméljük szerencsésebb leszek!!
Köszönöm az erdeklődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!