Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 5 hetes terhesség spontán,...

5 hetes terhesség spontán, vérzéssel befejeződött. Mikor lehet újra próbálkozni?

Figyelt kérdés
Uh, vizsgálatok, vérvétel megvolt, rendben vagyok, nincs szükség műtétre. Az orvosommal a további részletekről még nem tudtam beszélni, majd csak pénteken. Ezért kérdezlek benneteket, vajon kell-e várni, vagy lehet majd ebben a hónapban is próbálkozni? Akinek volt ilyen, mikor sikerült ezután a baba?
2016. jan. 4. 11:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10: csak akkor, ha ő nem elég gondos orvos, és nem nézi meg, hogy bezárult-e a méhszájad és elég erős-e a nyálkahártyád. Akkor járhatsz ugyanígy.

nem tervezel hormonsort vagy bármit nézetni, hogy esetleg mi lehetett az oka?

2016. jan. 6. 14:18
 12/16 A kérdező kommentje:

De igen, gondos és nagyon jó orvos. Még visszahívott a következő menstruáció utáni vizsgálatra. Hogy pontosan ez mit takar, azt nem tudom, egyelőre annyit mondott, hogy megnézzük, minden rendben van-e.

Nagyon szeretném tudni, mi okozta. Nagyon félek, hogy megismétlődik, nagyon megviselt.

2016. jan. 6. 18:20
 13/16 anonim ***** válasza:

akkor nem járhatsz úgy, ahogy mondta, hogy megint elvetélsz csupán attól, hogy nemrég befejezett vetélésed volt, ha elég jó és gondos orvos.:)

szurkolok, hogy tényleg ne legyen semmi anyai probléma és akkor a következő sikeres terhesség lesz, mert az is előfordul, hogy csak sima összerakási gond volt a terhességnél, 50-50.

2016. jan. 6. 19:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Azt mondta az orvos, hogy a statisztika azt mutatja, hogy a spontán vetélés után fél éven belüli új terhességekből sok végződik ugyanúgy.Persze van sok pozitív ellenpélda is, de akkor is ezt mutatja a tapasztalat. A szervezetben olyan hormonok szabadulnak fel ilyenkor, és olyan folyamatok indulnak el, amelyeknek idő kell ,míg lecsengenek, így mondta, és én bízok a szavában, nem egyszer bizonyította már hozzáértését az évek során. Egyébként tőle függetlenül belgyógyász orvos barátom is ezt mondta.
2016. jan. 13. 10:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem 11hetesen ment el, kellett a műtéti befejezés. Az orvos azt mondta várjunk pár hónapot, utána kezdjek el terhesvitamint szedni és úgy próbálkozzunk. 10 hónap múlva jött össze, most van egy 20hónapos fiúnk. Kitartás, most nehéz, de minden rendben lesz!
2016. jan. 15. 17:32
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. jan. 16. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!