Akinek a 8 héten volt szívhang és a 10. héten már nem (többször is olvastam itt) az észlelt tüntet is, hogy baj van?
Nekem a 8. héten még minden rendben volt UH-n, volt szívdobogás is, aztán a 11. héten már nem volt szívhangja a picinmek.
Csak kevésbé volt hányingerem annyi volt a tünet.
A következőnél a 12. héten még dobogott a szivecskéje, utána a 15. héten már nem, de akkor semmi jele sem volt, mert nem is volt hányingerem az elején sem.
Első vagyok.
Utolsó,sajnálom!Lehet tudni az okot?
Kedves Lányok! Nagyon köszönöm, hogy válaszoltatok!
Nagyon-nagyon sajnálom, ami veletek történt! Kegyetlen érzés lehet :-(
A 15. héten már azt gondolná az ember, hogy már rendben lesz minden... :-S Az a szörnyű, hogy sokakat hallottam, hogy több vetélés után sem vizsgálták ki, hogy mi volt a gond. De akkor így hogy merjen az ember újra belevágni?
Mi még nem is mondtuk el senkinek, majd csak a genetikai uh után.
Nem görcsölök ezen állandóan, de ahogy ti is leírtátok, sajnos bármikor lehet baj. Igyekszem pozitív maradni, és addig is örülök minden hányingernek és hőhullámnak.
Mindenkinek mielőbb egészséges kisbabákat kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!