Akinek vetélése (missed ab) volt, a következő terhességet aggodalmasan élte át?
Őszinte leszek: igen. A 9. héten vetéltem el, befejezett vetéléssel, kiürült. Minden létező vizsgálatot megcsináltattunk utána és kiderült a bűnös, amit kezelünk azóta is.De mégis...
A rákövetkező 3. hónapban már nem jött meg. A második terhességemet végig aggódjuk, minden plusz vizsgálatra elmegyünk (bár néha okunk is van aggódni, pl. lett rossz kombiteszt eredményünk, de többnyire csak túlreagáljuk).
Őszintén, vannak jó hetek és vannak rosszak. Mikor az amniocentézis eredményét vártuk, az borzalmas hét volt. Mikor rugdal boldogan, az csodás. Mikor volt egy kis vérzésem (felmarta a folyásom a hüvelyemet), akkor úgy mentem be az ügyeletre, hogy na, akkor most szülök...:/
Sosem gondoltam, hogy ilyen szorongósak leszünk, de ilyenek vagyunk. Nem tudunk vele mit kezdeni, mert amint kicsit felszabadulunk, jön egy újabb probléma, amin aggódni lehet, majd kiderül, hogy minden rendben...
A legviccesebb, hogy a baba boldog, sokat rugdos és teljesen egészséges, az értékeim mindenben szuperek, és az övéi is.:))
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!