5 hete es 3 napja volt vetelesem, verzes akkor sem es azota sem volt. Meddig mutatja ki a szervezet a HCGt?
Általában az a pozitív teszt, amin két csík van: a tesztcsík és a kontrollcsík. Ha csak a kontrollcsík van, akkor negatív, ha pedig csak a tesztcsík látszik, akkor rossz a teszt és értelmezhetetlen.
Neked csak 1 csík látszik? Mert az elvileg negatív. Vagy én értek félre valamit?
A masik az, hogy tudom es olvasgatom is, a HCG csak max 2 v. 3 hetig mutathato ki a szervezetben. Nalam mar 40. nap es meg mindig 1 csik.
.
kb 2 hét amíg kiürül
hát lehet h több idő lesz mire ciklusod lesz
2-3 hét mire kiürül a hormon majd rá 4 hét - kb ennyi idő
de van akinek hamarabb van akinek később
de felesleges 2x kiírni a kérdésed !!!
Istenem, tényleg annyira hülye vagy, hogy egy terhességi tesztet nem tudsz értelmezni?
1 csík =negativ= nem vagy terhes
2 csík= pozitív= terhes vagy
Mit nem értesz?
Nincs otthon szerintem mindenben, de itf mar kezzel-labbal magyarazzak a kerdezonek, h nem terhes.
A dobozon is rajta van, a mellekelt hasznalati utasitasban is, ez nem atomfizika azert...
Ha van egy csik a "c-nel" akkor jo a teszt, ha ket csik, akkor terhes, ha a "h-nal" van csak csik, akkor ertekelhetetlen.
Igy mar ertheto mindenkinek, aki nem jaratos a temaban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!