Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 18 hetes lett volna a kis...

Ildi0620 kérdése:

18 hetes lett volna a kis Angyalkám. Majd az uh-on kiderült hogy ödémás. Szerintetek mennyi az esély hogy újra megtörténhet? 😢

Figyelt kérdés
Testileg már nem fáj,de lelkileg nagyon. 2 éves kisfiam ad erőt. Félek újra kismamának lenni,de nagyon szeretnék kistesót.
2015. aug. 12. 15:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, majd írd meg mit mondott az orvos. Én is mindig arra gondolok, hogy így jobb mintha időre halva született volna. Bár nekem nem vette el a kedvem a gyerekvállalástól (bízzom abban ha összejön minden rendben lesz vele, szerintem félidő előtt nem fogom annyira beleélni magam ezek után).
2015. aug. 18. 13:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Őszinte részvétem mindkettőtöknek! 😢
2015. aug. 20. 22:09
 13/17 anonim ***** válasza:

Számított kor szerint 20+4 voltam, mikor a 19 hetes (12 heteshez viszonyított mért kor) uh-n derült ki, hogy elhalt a baba. Akkor azt mondta az orvos,h a mérete alapján 3-4 hete. Tele volt ödémával a teste. Nekem az orvosom azt mondta, hogy az ödéma vagy genetikai rendellenességre, vagy fertőzésre utal, de a fertőzést kizárja, mivel nem volt semmi bajom, betegségem. Azt is mondta, hogy nem valószínű, hogy bármit megállapít a kórbonctan és kizárt, hogy újra megtörténjen. Egyenlőre nem jött eredmény.

Érthető a félelmed, de hidd el, hogy nem lesz semmi baj! Amikor újra összejön nyilván végig aggódjuk majd az egész terhességet. De Én hiszek abban, hogy a legjobb gyógymód, ha mielőbb sikerül összehozni a bébit. Kitartást és sok sikert! :)

2015. aug. 25. 15:56
 14/17 piroska és a farkas ***** válasza:
Hát...mindenkit nagyon sajnálok, kívánom, hogy egsészéges babátok szülessen majd mikor már készen álltok egy újabb terhességre lelkileg. Kedves utolso válaszolo, ha még nézed, leírnád nekem, hogy mikor derültek ki a magzatnál az ödémák? Mi most tartunk a genetikai vizsgálatoknál, 13. hétbe lépve 9mm - es tarkoredő ödéma...tegnap volt méhlepény mintavétel..
2015. aug. 26. 11:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Piroska! Akkor mondta az orvos,h ödéma van a koponyáján, amikor megállapította,h elhalt. A 12 hetes uh-n még semmi gond nem látszott, a tarkóredő jó volt és a komplex genetikai vizsgálat eredménye is.
2015. aug. 27. 20:12
 16/17 A kérdező kommentje:
Most újra kisbabát várok. Őt érzem mocorogni,17 hetes vagyok. Voltam a Kyncsbe ott megállapították,hogy az orrcsont hypoplasias/kóros,hiányzik. Minden értéke normális az orrcsonton kívűl.😖 Nt:is 1.5 volt.Megkérdezték hogy szetetnék-e magzatvízvételt,ami már megvolt egy hete. Most izgulok ezerrel,remélem nem lesz baj.😞
2016. júl. 25. 18:22
 17/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy veletek is történt hasonló eset. Olyan mintha visszakaptam volna őt,mert vele is december végére vagyok kiírva. 😊 Annyi különbséggel hogy őt érzem,egy hete,azóta hogy levették a magzatvizet.
2016. júl. 25. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!