5-6 hetesen vetéléskor van görcsölés? Vagy csak simán vérzés?
Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 09:46
11/19 anonim válasza:
Egy éve próbáljátok összehozni a kistesót? Nem történt valami nagyon stresszes helyzet ebben az egy évben? Haláleset, ilyesmi? Néha családállítás, vagy egy jó homeopátiás orvos is képes segíteni, esetleg a kettő együtt.
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Majd megírom mi volt.
2015. aug. 5. 10:09
13/19 A kérdező kommentje:
Nem történt semmi. Alapból stresszes a munkahely de Ennyi. Semmi extra.
2015. aug. 5. 10:10
14/19 anonim válasza:
Bárhogy is alakul, lehet, táppénzre kellene menned, mert a stressz csúnya dolgokat képes művelni :(
15/19 anonim válasza:
Nekem a 8 hetesen ment el, 9 hetesen voltam dokinál. Nem volt szívhang, és semmi görcsölésem és vérzésem sem volt eløtte,amiből tudhattam volna, hogy baj van. Terhességi rosszulét tovâbbra is volt. Kórházba kellett befeküdnöm és ugy távolitották el :(
16/19 anonim válasza:
Nekem is 8 hetesen halt el, de a vicc az egészben, hogy 8 hetesen még voltam uh-n ott megállapították az erős szívhangot, növést, mozgást. Most meg tegnap mentem 12. hétbe lépnék nemsoká, és közlik velem, hogy nincs szívhang valahol a 8. héten halhatott meg, mert azóta nem fejlődött, hogy legutoljára voltam. :((( így holnap megyek műtétre, semmi görcs semmi vérzés, semmi jel :( első baba lett volna
18/19 anonim válasza:
Nekem 5 hetesen ment el a babam es semmi gorcs nem volt csak 6 nap verzes utan az is csak 1/2 napig tartott. Addig olyan eros pozitiv tesztem volt, hogy a kontrol volt a halvanyabb..
19/19 A kérdező kommentje:
Nincs baba. Holnap kell visszamennem, addigra meglesz a vérvétel eredménye. Uh- on nem láttak semmit. Tegnap elég erősen véreztem, ma már csak picit. A tegnap délutáni tesztem már nagyon halvány, szinte negatívnak mondható.
2015. aug. 6. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!