Aki sajnos elvetélt, annak mennyi idősen történt? Lehet tudni az okát?
7+4
Nem fejlodott, 8mm volt a petezsak, de nem volt ures, de lehet, hogy ekkorra mar osszeesett...
4,5 hetesen megállt a fejlődésben - szövettan nem hozott eredményt-
9 hetesen, leállt a szíve -szintén nem lett eredménye a szövettannak-
6hetesen első vizsgálat 3mm-es embrió
9hetesen második vizsgálat 4mm-es embrió, mellette egy kis szikhólyag.... ikrek lettek volna...ok nem derült ki, csak most jóval később TSH értékem 4,8 ami sok a babához, így esélyük sem volt, sajnos nem tudtunk róla időben, talán, ha ez a terhességemnél tudjuk, egyik pici túl is élhette volna.
Az első és a második gyermekem között ötször. :((((
A negyedik után 6 évvel a 14. héten... és soha többet nem lettem terhes.
Én tegnap tudtam meg, hogy nem él a babám :(
11 hétben lennék, utoljára 8 hetesen voltam uh-n és akkor minden rendben volt, vert a szive mozgott... de tegnap közölték velem, hogy még mindig 8 hetesnek megfelelő és nincs szívhang. A 8 hetes uh után halhatott meg nemsoká, és itt van bennem holtan majd 4 hete :((( holnap műtét, nagyon félek. 28 vagyok, első terhességem volt, okot nem tudom fognak e mondani nekem, mert eddig semmit nem mondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!