9. hetes terhes vagyok nem szeretném megtartani a babát, ellehet intézni mindent 1 honap alatt?
Figyelt kérdés
Multhéten voltam nőgyógyásznál,megkérdezte meg tartom-e a babát,mondtam hogy nem.(nem szeretnék róla beszélni) adott beutalot az ultrahangra,kaptam is mára.azaz (24.-ére) voltam,9. Hétbe vagyok,és jövöhét kedden tudok csak visszamenni a nogyogyaszhoz mert szabin van,es nemis az lesz akihez szoktam járni,na mindegy,szerintetek akkor "3 het" alatt ellehet intezni mindent? Vérvétel van (ha elkuld oda) meg a vedono. Szerintem.2015. júl. 24. 13:29
12/14 A kérdező kommentje:
Igen,7.-ére most(péntek) pont 11. Hetes vagyok.
Nagyon azthittem kifutok az időből.
2015. aug. 4. 12:32
13/14 anonim válasza:
Szoval 2 het elintezni mindent!?
Irtad, hogy a baba csak 8 hetesnek felelt meg? Azota fejlodott?
14/14 A kérdező kommentje:
Igen,kb.2 hét,hát nekem az ultrahangra az időpont húzodott el,de 2 x kellett mennem uh-ra mert a nőgyógyász szerint nagyobb a terhesség mint amit megállapitottak akkor hogy 9 ,és akkor mondta hogy nem nagyobb .10 hetes voltam és méret szerint a magzat 8hetes.(de tegyük hozzá hogy az elején férfi doki volt aztán helyettesítés,tehát ő nem küldött volna mégegyszer uh-ra ha látja hogy 10 hetes vagyok es a vérvétel és a családsegítőnél nemvoltam. De sikerült mindent elintézni.pénteken megyek korházba.
2015. aug. 5. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!