Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Miert törtenik ez? Többi lent

Miert törtenik ez? Többi lent

Figyelt kérdés
Pär honapja 12 hetesen elveteltem volt jele ugyanis 5 hetesen mär verezgettem ez hol csökkent hol erösösdött. Jelenleg napra pontosan ugyan ez törtent meg 5 hetes vagyok es akkor is pontosan ugyan ekkor kezdödött ugyan ezen a napon ;(
2015. júl. 9. 14:36
 1/6 A kérdező kommentje:
eleg erthetetlenül irtam ... szoval ma elkezdtem verezni ugyan ugy 5 hetesen pontosan ugyan azon a napon
2015. júl. 9. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Kaptál hormonpótlást?

Kivizsgáltak az első vetélés után?

Most mit mond az orvosod, mit tegyél?

2015. júl. 9. 14:42
 3/6 A kérdező kommentje:
elsönel kaptam igen utrot holnap van dokim ma nincs bent, pedig direkt betelefonältam h most indulnek azonnal vizsgäljon meg.. amig nem veszes addig ma nem kell mennem ennyit mondtak :/ holnap reggelre van idöpontom
2015. júl. 9. 14:45
 4/6 A kérdező kommentje:
nem nem vizsgältak ki igazäbol annyit mondtak megesik es a termeszetre fogtäk na de ezt mär nem fogjäk tudni arra fogni ja meg azt is mondta ne izguljak van egy egeszseges gyerekem biztos nincs smmi bajom ...na de ez mostmär nem igazän ugy tünik :(
2015. júl. 9. 14:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nehéz, de tényleg nagyon gyakran előfordul az ilyesmi. Nekem is volt...külföldön, rá 2 hónappal megint teherbe estem, de már nagyon izgultam, mert borzalmas élmény volt a spontán vetélés. Azt mondták, hogy nem indokolt az UH, 3 vetélés után foglalkoznak csak a dologgal. Az utro is csak itthoni protokoll, amúgy nem sok értelme van, ha a beágyazódás már megtörtént. Ha van már gyereked, tényleg nem valószínű, hogy gond lenne. Próbálj meg lazítani a témában!
2015. júl. 9. 15:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Külföldön kaptam az utrot
2015. júl. 9. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!