Ha elhal a terhesség arról én tehetek?
8hetesen vetéltem el azota mar megtortent a műtét túl vagyok rajta. Viszont édesanyámtól azóta minden áldott nap megkapom,hogy erről én tehetek,én vagyom a hibás hogy meghalt és szégyeljem magam.
Az orvost felhivtam es o mondta hogy errol en nem tehetek,valami genetikai probléma lehetett.
Vetélés után számithatok még egeszseges babára?
29/L
Dehogy tehetsz! Istenem, milyen emberek vannak. :((
Ha elhal, tehát nem valami fizikai behatás következménye, akkor annak genetikai oka lehetett. Nagyon sajnálom. :( A következő terhességedet ez valószínűleg nem érinti, de ha nagyon aggódsz, el tudtok menni genetikai tanácsadásra is. Anyukád szavait pedig próbáld meg elengedni a füled mellett, bár ahogy sejtem, ez nem lehet most egyszerű. :(
Jujj, ezt még olvasni is rossz volt. Nagyon szerencsés anyukád, hogy vele nem fordult elő, ezért nem is tudja, miről beszél, de vagyunk itt páran, akik a kelleténél is jobban tudjuk, sajnos:(
Azért kíváncsi lennék, mégis mi él a fejében a vetélésről, asztalról leugrálás, vagy mi, amiért azt hiszi, Te tehetsz róla?
Ha képes vagy rá, ne figyelj rá, ne hallgasd meg, erre van most legkevésbé szükséged. Viszont van jó hír is: minden további nélkül lehet a következő terhességed az első naptól az utolsóig egy álom, ahogy nekem volt, és születhet olyan egészséges, gyönyörű kisgyermeked, akit még el sem tudsz képzelni:) Kívánom, hogy mihamarabb így legyen!
Ez ám az anya(?). Nem elég a bajod, még beléd rúg. Látom, neked is remek édesanya jutott. :(
Mard el magad mellől ezt a borzalmas nőszemélyt, és csak előrenézz! Semmilyen tekintetben nem tehetsz róla, aki ilyet állít, az egy ostoba, gonosz ember.
Nagyon szépen koszonom a kedves hozzaszolasokat,nagyon remélem,ahogy itt irták hogy ez után vegre meglesz az en varvavart egeszseges kisbabam!
Anyukam nem tudom,hogy mit hisz de azt latom,hogy az meg se fordul a fejébe hogy ez kelkileg nekem mennyire rossz :( mar elis dontottem a párommal hogy a kovetkezo terhesseget el se mondjuk neki....!
Anyukad, hogy mondhat ilyet ??
Hogy lennel mar hibas, dehogy is.
Ez a termeszetes szelekcio.
A terhessegek 25 szazaleka vetelessekl vegzodik a 12. hetig.
A babad nem volt egeszseges.
Szurkolok, hogy mielobb sikeruljon ujra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!