Lamináriával torténő tágítás mennyire kellemetlen?
Figyelt kérdés
Meddig fáj?
Ha azt felteszik és egesz este fentvan hogy tudok pl pisilni tőle??
Milyen érzés amikor fentvan??
2015. máj. 29. 14:32
11/17 anonim válasza:
Sajnálom,hogy nálad keményebb volt..:( De mostantól csak előre nézz, fogadd el a dolgot, ne rágódj rajta..:( Gyors "felépülést" és minden jót :))))
12/17 A kérdező kommentje:
Nsgyon szépen köszönöm,nem egyszerű ezen túllépni,pláne ugy hogy ezek után én teljesen úgy érzek hogy szeretnék babát, DE rettegek attól,hogyterhes leszek,hogy a következővel is igy járok...:(
Meg plusz tehet az is,hogy anya csak azt fujja "errol te tehetsz!!!" (Marmint h elhalt a terhesseg) felis hivtam az orvost es o mondta h errol nem en tehetek,ez valami genetikai gond miatt lett igy :(
2015. jún. 3. 07:23
13/17 anonim válasza:
Ez nem a te hibád!!! Megértem,hogy félsz, de ez bárkinél előfordulhat..Lehet a 2. terhességed problémamentes lesz, gondolj erre. Attól mert most elhalt az nem vonja maga után,hogy a következőnél is így jársz!! Fel a fejjel, és ha lejárt a tilalmi idő , próbálkozzatok tovább. Sok sikert hozzá és mielőbbi babavárást:)))
14/17 anonim válasza:
olvasom a hozzászólásokat és annyira furcsa,hogy még mindig ezt a barbár laminária megoldást használják az orvosok sok helyen. engem kisvárosban műtöttek májusban missed ab-bal, prosztaglandin tartalmú bogyót toltak fel a hátsó hüvelyboltozathoz és ennyi, reggelre kitágultam.Semmi fájdalmat nem okozott.
15/17 anonim válasza:
Leírom a saját "élményeimet" hátha jár még erre valaki.Én is nagyon féltem,de tulajdonképpen semmit nem éreztem.Nem volt rosszabb egy rákszűrésnél,utána sem voltak görcseim pedig megnézték és még zárva volt a méhszáj teljesen.
16/17 A kérdező kommentje:
Amikor fektették nekem utána pár órával olyan erős görcseim lettek,hogy szinte sírtam...feláltam ossze is estem
Kegyetlen eros gorcseim voltak.....es omlott a vér
2015. nov. 20. 14:42
17/17 anonim válasza:
Én is nagyon féltem tőle főleg miután utána olvastam. Polip eltávolításom volt és előtte való nap tették fel a lamináriat . A felhelyezés kellemetlen, de csak pár másodpercig tartott. Utána feküdni kell 2 órát, nekem csak nagyon enyhe menstruációs fájdalmam volt tőle, nem éreztem hogy fent van. Estére és a műtét napjára már az sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!