Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Lamináriával torténő tágítás...

Lamináriával torténő tágítás mennyire kellemetlen?

Figyelt kérdés

Meddig fáj?

Ha azt felteszik és egesz este fentvan hogy tudok pl pisilni tőle??

Milyen érzés amikor fentvan??

2015. máj. 29. 14:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Sajnálom,hogy nálad keményebb volt..:( De mostantól csak előre nézz, fogadd el a dolgot, ne rágódj rajta..:( Gyors "felépülést" és minden jót :))))
2015. jún. 3. 07:19
 12/17 A kérdező kommentje:

Nsgyon szépen köszönöm,nem egyszerű ezen túllépni,pláne ugy hogy ezek után én teljesen úgy érzek hogy szeretnék babát, DE rettegek attól,hogyterhes leszek,hogy a következővel is igy járok...:(

Meg plusz tehet az is,hogy anya csak azt fujja "errol te tehetsz!!!" (Marmint h elhalt a terhesseg) felis hivtam az orvost es o mondta h errol nem en tehetek,ez valami genetikai gond miatt lett igy :(

2015. jún. 3. 07:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez nem a te hibád!!! Megértem,hogy félsz, de ez bárkinél előfordulhat..Lehet a 2. terhességed problémamentes lesz, gondolj erre. Attól mert most elhalt az nem vonja maga után,hogy a következőnél is így jársz!! Fel a fejjel, és ha lejárt a tilalmi idő , próbálkozzatok tovább. Sok sikert hozzá és mielőbbi babavárást:)))
2015. jún. 7. 01:47
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
olvasom a hozzászólásokat és annyira furcsa,hogy még mindig ezt a barbár laminária megoldást használják az orvosok sok helyen. engem kisvárosban műtöttek májusban missed ab-bal, prosztaglandin tartalmú bogyót toltak fel a hátsó hüvelyboltozathoz és ennyi, reggelre kitágultam.Semmi fájdalmat nem okozott.
2015. jún. 10. 23:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Leírom a saját "élményeimet" hátha jár még erre valaki.Én is nagyon féltem,de tulajdonképpen semmit nem éreztem.Nem volt rosszabb egy rákszűrésnél,utána sem voltak görcseim pedig megnézték és még zárva volt a méhszáj teljesen.
2015. nov. 12. 18:37
 16/17 A kérdező kommentje:

Amikor fektették nekem utána pár órával olyan erős görcseim lettek,hogy szinte sírtam...feláltam ossze is estem

Kegyetlen eros gorcseim voltak.....es omlott a vér

2015. nov. 20. 14:42
 17/17 anonim válasza:
Én is nagyon féltem tőle főleg miután utána olvastam. Polip eltávolításom volt és előtte való nap tették fel a lamináriat . A felhelyezés kellemetlen, de csak pár másodpercig tartott. Utána feküdni kell 2 órát, nekem csak nagyon enyhe menstruációs fájdalmam volt tőle, nem éreztem hogy fent van. Estére és a műtét napjára már az sem.
2018. dec. 14. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!