Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Szerintetek mikor halhatott...

Szerintetek mikor halhatott el az embrio?

Figyelt kérdés

A mensihez képest számítva amikor voltam UH már akkoris 2 héttel korábbinak álapították meg 8 hetesnek kellett volna lennie ehelyett 6 hetes 5mm,bár akkor még azt irtak hogy elo embrio. Hétvégén (23-24.én motoroztunk a párommal,kicsit hepehupás volt az út) Aztán Kedden jelentkezett a vérzes ami egyre tobb es erosebb lett. Ma voltam UHn es megalapitottak hogy missed ab. Az embrio 3mm es volt...es most nem volt mar szivmukodes

Megeshet hogy élt de hetvegen meghalt a motorozasba?

Vagy már reg halott volt?

2015. máj. 27. 18:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát, ahogyan látod, most kisebbnek mérték, mint a legutóbbi ultrahangon, tehát több, mint valószínű, hogy nem is fejlődött már többet, tehát abszolút nem volt életképes. Nem a motorozás okozta, ezen ne emészd magad, és mihamarabbi jobbulást kívánok Neked!
2015. máj. 27. 19:16
 2/2 A kérdező kommentje:

Ez így kicsit megnyugtat. H nem a motorozástol halt meg

:/ :)

2015. máj. 27. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!