A korai spontán vetélések hátterében kb hány százalékban áll progeszteronhiány?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 21. 10:03
11/15 anonim válasza:
Nekem barnázás jelentkezett. Mivel egy órán belül orvosi rendelőben voltam nem ment el a baba. Progipotlas időben kezdődött. Ezért kell azonnal menni dokihoz, gyakran az észleléstől nem késő még. Persze van mikor sajnos nem ad nyomot magáról, az olyat lehetetlen előzmények nélkül kivédeni.
12/15 piroska és a farkas válasza:
Köszönöm szépen, h válaszoltatok, de én arra gondoltam, volt -e vmi progihiányra utalo jel akkor, amikor még nem voltatok kismamák?
13/15 piroska és a farkas válasza:
Ne haragudj, Kérdező, h még ide írok, de szerintetek ha nekem kb 35 naposok a cilusaim, és az utobbi két menzesz 40 napra jött, 3-4 napos barnázást követően, akkor még az is lehet, h azok nagyon korai vetélések voltak? Mondjuk nem volt pozitív tesztem.
14/15 anonim válasza:
Ja bocs. Nem. Elsőre teherbeestem. Sose barnaztam menzi környékén. Semmi de semmi nem jelezte ezt elő csak 6 hetes koromban jott a meglepi.
15/15 A kérdező kommentje:
Nekem max 1-2 napos barnázás volt menzi előtt, de úgy gondoltam ez normális.
2015. ápr. 23. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!