Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Egy spontán vetélés meddig...

Egy spontán vetélés meddig tart? Kb hány óra, mire kiürül úgy hogy legalább pár órára leszállhatok a wc-ről?

Figyelt kérdés
sajnos pont most esek át rajta, darabok jönnek ki és 10 percenként ülhetek vissza, mert a betét kevés. Megyek korházba, de igy a kocsiig sem jutok el. :( tapasztalat???
2015. ápr. 11. 23:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Jézusom! elhiszem, hogy így nem akarsz, de ez már nem normális, csapj magad alá 2-3 fürdőlepedőt és irány azonnal mielőtt még nagyobb baj lesz :(

nagyon sajnálom!!! :( kitartás és siess

2015. ápr. 11. 23:59
 2/8 A kérdező kommentje:
kb 1 órája tart, a görcseim elmúltak, de még mindig folyok rendesen :/
2015. ápr. 12. 00:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idős terhes voltál?
2015. ápr. 12. 00:23
 4/8 A kérdező kommentje:
9 hetes. Tudom most sokan utálni fogtok, de amugy is el akartam vetetni, keddre volt időpontom. Csak folyik mint állat :(
2015. ápr. 12. 00:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt teljesen felesleges volt leírnod. :)

Kapj magad alá valamit és menj be a kórházba!

2015. ápr. 12. 00:32
 6/8 anonim ***** válasza:
hát tényleg kár volt kiirnod. na mindegy,remélem mentél orvoshoz. nem tudom mennyi ilyenkor a normálisde soknak tűnik
2015. ápr. 12. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:
36%
Akkor meg így jártál!
2015. ápr. 13. 15:41
 8/8 anonim ***** válasza:
én is arra várok, hogy elkezdjen folyni végre már 4 hét után.
2015. ápr. 24. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!