Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » A magas láz befolyasolja a...

A magas láz befolyasolja a megtermékenyülést?

Figyelt kérdés

Egy hete probalkoztunk a babaval, ket alkalommal is, mert eppen peteeresem volt. De sajnos par nap mulva kemeny influenzat kaptam el, nagyon magas lazzal. A csaladorvosom azt mondta, hogy emiatt "elmehet" a "baba". A kerdeseim a kovetkezok:

1. Honnan fogom tudni, hogy " elment"? (persze, ha egyaltalan volt, ami)

2. Orvosi beavatkozasra /vizsgalat, mutet/ lesz-e szukség?

3. Ha megmarad a baba, a laz és maga az influenza okozhat-e valami gondot a tovabbiakban?

Megkoszonnem a valaszaitokat!

3.

2015. febr. 27. 12:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ha a tervszerű mensi környékén, teszt végzése előtt, akkor sehogy nem tudod, h menstruáció vagy vetélés e a vérzés. Ha kora terhesség megy el, és nincsenek panaszaid, erős görcsök, akkor nincs teendő orvosilag. De egyébként az egészséges embrió nem vetél el, magától a sima mezei influenzától semmi.
2015. febr. 27. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, hogy megkérdezem, nem muszáj válaszolnod, nem bántásként írom. Sürget az idő titeket (férj/élettárs sokszor külföldön, 38 év feletti vagy), vagy régóta próbálkoztok? Mert ha egyik sem áll fent, akkor ne ilyen görcsösen csináljátok. Mert ebbe így bele fogtok őrülni. Ne figyeld a peteérést, ha éppen peteérésed van, akkor kívánósabb is vagy a szexre, és ha mindig számolgatva lesztek együtt erre nagyon rá lehet pörögni, és akkor a lelki tartalom fog leblokkolni.
2015. febr. 27. 12:54
 3/4 A kérdező kommentje:

Koszonom mindkettotok valaszat.

Én gorcsoltem ra, ez valoban igaz (34 vagyok) es minden apro dolog miatt felteszem a kerdest, hogy ez art-e vagy fog- e kesobb artani. Neha banalis dolgok miatt is. De , gondolom a magas laz , adhat egy pici okot. Nyugodtabb kene lennem, tudom, de...

2015. febr. 27. 15:45
 4/4 A kérdező kommentje:
...kulonben elso probalkozas, es azert szerettem volna ha sikerulne...persze tudom, ez nem igy mukodik, de szerintem a lelke melyen mindenki erre vagyik... es jott ez a kemeny influenza...es agodok
2015. febr. 27. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!