Aki elvetélt, hányadik héten történt?
Figyelt kérdés
2015. febr. 17. 14:15
11/25 anonim válasza:
Méhszájgyengeség. Fájdalom nélkül kinyíltam és nem volt mit tenni sajnos.
13/25 anonim válasza:
6.. meg most volt decemberbe egy spontán ő nem tudom mennyi volt de kb 4 hetes megjött rendesen aztán begörcsöltem újra megjött kórház és ott mondták h spontán vetélés volt.
14/25 anonim válasza:
1 hete, 6. héten elvetéltem, spontán, nem kellett beavatkozás :( nyáron újra próbálkozunk, remélem összejön! :)
15/25 anonim válasza:
Első 10 hetesen,második két üres petezsák szintén a 10-ik hét,mindkét alkalommal műtöttek.Nagyon padlón vagyok azóta is,nem is próbálkozunk pár évig.
16/25 anonim válasza:
22. hétben történt és meg kellett szülnöm Őt...:(
17/25 A kérdező kommentje:
Mindenkinek sajnálom! :(
16-os: Nálad mi volt a 22. héten?
2015. febr. 19. 18:38
18/25 anonim válasza:
Lepény problémával indult a 19. héten és ezután már a babával is gond lett és a pocakomban meghalt. Egészen addig problémamentes terhességem volt. Nincs pontos magyarázat rá. Megcsináltak minden vizsgálatot, amit ilyen esetben szokás, tehát nem volt bennem fertőzés, cukrom is rendben volt. Ennyi, ezt kellett elfogadnunk. :(
19/25 Mandragora válasza:
Egy hete történt, 8 hét 5 naposan. 6. Héten már látták a petezsákot, de életjelet nem. 8 héten enyhe barnázás hétfőn. Szerdán erős vérzés. Aztán csütörtökön a főorvos közölte h az eredmények alapján elkezdődött a vetélés pénteken műtöttek. Első lett volna nagyon kivagyunk miatta :(
20/25 anonim válasza:
Nekem az első 18. héten a második 4 hetesen a harmadik viszont szép kislány lett. kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!