Mi az oka h van aki spontán elvetél és van akinek abbamaradt vetélése van?!
Figyelt kérdés
Miért van az hogy valakinél megindul a vetélés,vérzik görcsöl és van akinek csak uh.on fedezik fel h gond van és nincs se görcs se vérzés és nem indul meg a vetélés?!2015. jan. 28. 14:59
1/3 anonim válasza:
Sokminden oka lehet egy vetélésnek, ezért más lehet a lezajlása is. Nekem alacsony progeszteronszint miatt volt két vetélésem, az embrió egy darabig fejlődött, utána elhalt, megállt a fejlődésben, nem volt szívhang. 10 hetes uh mutatta ki, hogy már nem él, vérzés nem volt. Gondolom egy idő után kilökődött volna a szervezetből, de az uh hamarabb kimutatta.
2/3 anonim válasza:
Terhességem legelején minden jó volt aztán közölték velem az uh s vizsgálaton hogy a terhességbelhalt 8hét+5naposan.(12 hetesnek kellett volna legyek)amikor megtudtam a hirt rá két napra beteg lettem ez miatt a műtétet elhalasztották.(két hetig beteg voltam) az utolsó héten hétvégén nagyon görcsöltem egésznap de vérezni nem véreztem. Este meg már vér is jött meg meg is szültem és úgylett műtéttel befejezve.
3/3 anonim válasza:
Lehet olyan, amikor a baba megáll a fejlődésben, leáll a szíve. Ilyenkor lehet, hogy nem fog elvetélni, illetve csak később indulna be a vetélés. Gondolom itt azon múlik, hogy a hormonháztartás mikor jelez, hogy vége. Ez van akinél gyorsabb, van akinél lassabb folyamat.
Olyat is láttam, akin már ún. hullafoltokhoz hasonlók jöttek elő, mert mérgezést kapott az elhalt magzattól.
Akinek pl. a lepény válik le az vérzik, görcsöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!