Akinek már volt egy vetélése és belevágott megint és újból elvetélt kiderült hogy mi volt a baj?
Figyelt kérdés
Megbánta hogy újból belevágott és nem vizsgáltatta ki magát hogy mi lehetett a baj?!Amikor újból elment a baba akkor már kiderült miért történt?!2015. jan. 28. 10:08
1/8 anonim válasza:
Első vetélés után kiderült, hgy Leiden és MTHFR heterozigóta mutációm van. Második terhesség előtt kezeltük, mégis újra elvetéltem. Aztán elmentem genetikára és immunológiára, még várunk az eredményre.
2/8 anonim válasza:
nem derült ki. Először 8 hetesen, mert "pechem volt", aztán 16 hetesen megállt a szíve, mert "pechem volt".
3/8 anonim válasza:
2 vetélésem volt tavaly,most megyünk majd orvoshoz.A doki annyit mondott vagy összeférhetetlenség vagy immunológiai oka van.
4/8 anonim válasza:
3 vetélés utàn most egy icipici tündéri kisfiú anyukàja vagyok.
Pont belekezdtünk volna a kivizsgàlàsokba mikor Ő sikerült.
Mi az amit màsképp csináltam? A pozi teszttől kezdve szedtem a mégpempőt...én ebben nagyon hiszek :)
6/8 anonim válasza:
Németországban éltem....Egy vetélésem volt 6 hetesen....azt mondták pech majd legközelebb. Ekkor kértem vizsgálatokat, minden ok próbálkozzunk. Összejött, volt szivhang minden ok, 12 hetesen leállt a szive. Missed ab. Műtét stb. 3 hónap szünet. Ezalatt rengeteg kivizsgálás de eredmény nulla. Hazajöttem Mo-ra nagy kivizsgálás eredmény: Inzulin rezisztencia, immun összeférhetetlenség, progeszteronhiány. "Csak" ennyi. Rengeteg gyógyszert kaptam ezekre, marékszám szedtem őket. Utóbb kiderült a kivizsgálások alatt már terhes voltam a kislányommal. A sok gyógyszernek hála ő életben maradt! Ma 2 éves. Sosem lehetek elég hálás azoknak akik segitettek akkor!
7/8 anonim válasza:
Öt vetélés után derült ki, hogy szív alakú a méhem.
8/8 anonim válasza:
9 hetesen volt vetélésem, műtéti, nem derült ki a baj, mindent rendben találtak nálam! Aztán két nappal a betöltött 21. hetem előtt megindult a szülésem, a kislányom, aki egészséges volt, aznap még mikor szültem mocorgott, de mire kibújt már nem élt!!! A lepényemen 1 hét alatt alakultak ki ciszták, amik kidurrantak, bevéreztek, ettől indult meg a szülés, mint utólag kiderült, a lányom pedig a vér miatt halt meg!! Kézi burokrepesztésnél már fekete volt a magzatvíz színe!!! :( Szerdai napon, éjjel kezdődött a vajúdás és pénteki napon, délelőtt 11 órakor született meg az Angyalunk!! Áprilisban lesz egy éve!! A 9 heteskénk pedig e hónap 18. napján volt 2 éve!! :( Nem bántam meg, hogy újból belevágtam, Csodás volt az az 5 hónap a kislányommal!!! Újra kezdeni viszont most már félek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!