Muszáj visszamenni a szövettan eredményért?
Igen!Vennem kell ki szabadnapot,a főnök megint rám száll ez miatt,ráadásul egy rakás pénz az utazás.
Miért nem lehet telefonon megkérdezni az eredményt?Minek bonyolítják ezt túl?
Kedves 3-as ès Kedves kèrdező!
A szövettan nem azért kell elsősorban h kiderüljön a vetélés oka hanem azért h biztos legyen hogy mindent kikapartak és nem maradt-e bennt vmi magzati szövet ami gondot okozhat...
3-as vagyok.
Újra szeretném elmondani, hogy együtt érzek veled, de. Ha ez a gond, akkor miért nem azt kérdezted meg, hogy hgoyan lehetne megoldani a szövettani eredmény átvételét, ha emiatt plusz szabit kell kivennem, pikkelne rám a főnök, ami gyerekvállalás előtt tudjuk, hogy nem éppen jó ómen. Ezután a következő válaszokat érkeztek volna, amit segítenének is a problémádon. Hívd fel a dokidat, lehet, hogy elmondaná telefonban is, hogy mi lett az eredmény, van-e teendő, és bemész az eredményért akkor, amikor tudsz. Az én dokim például megtette, hogy szülés után, amikor a kicsi fiammal voltam itthon, és beteg lettem, a vizsgálati eredményt megbeszéltük telefonon, hogy emiatt ne kelljen bemenni a kórházba pici babával. Majdnem fél órát diskuráltunk róla, hogy akkor mi legyen, hogy legyen. A másik lehetőség, hogy megkéred, hogy küldje el e-mailben. A harmadik lehetőség, hogy írsz egy két tanúval ellátott meghatalmazást, és ezzel átveszi más. Ez a más lehet a férjed, szüleid, testvéreid, férjed családjából valaki, de akár egy barát/barátnő is. Ha kekeckednének, akkor elmondaná az illető, hogy a Polgári Törvénykönyv értelmében az általa vitt meghatalmazás egy teljes bizonyító erejű magánokirat, amellyel átveheti a leleteket. Az én leleteim nagyrészét terhesen így vette át a férjem vagy a nyugdíjas szüleim, mert ezért én sem szívesen futkoztam a munkahelyemről.
Miért egyszerűbb felfújni magadat, és azt mondani, hogy felesleges bemenni mint megoldást találni? Remélem egyébként megoldódik az ügyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!