Meddig véreztetek missed ab után?
Figyelt kérdés
6 napja műtöttek,de ma már semmi vérzésem nem volt.Egy-két barna pötty.Ennyi volt,vagy még betéteznem kell a héten?2015. jan. 5. 21:26
1/4 anonim válasza:
Szia!
3 napig,de az első nap után is már kevéske volt.ennyi volt, ha jobban megerőltettem magam,akkor barnáztam, de az is csak pár napig volt.Én három nap után átváltottam tisztasági betétre,bőven jó volt.mondjuk azt is többször cseréltem a fertőzés veszélye miatt,még akkor is ha nme volt semmi.Akkor jól csinálták Neked is a műtétet,szinte mindent eltávolítottak.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!:)
2015. jan. 5. 21:38
3/4 anonim válasza:
Sajnálom :(
Novemberben volt missed ab műtétem,szinte csak a műtét napján véreztem.
4/4 anonim válasza:
Örülök hogy megtaláltam ezt a kérdést így nem kell ki írjam.Engem tegnap műtöttek,igaz már kedd estétől véreztem és görcsöltem,de ma már szinte semmi vérzésem nincs még barnázás sem.Valahogy kételkedem hogy ez normális,de tekintve a tegnapi vérveszteséget bízom benne ez így normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!