Megosztanatok velem, hogyan vesztettetek el a babatokat?
Figyelt kérdés
Ma elment a babam. Harmadik terhessegem, masodik vetelesem. Igy most konnyebben teszem tul rajta magam. Az elso vetelesem nagyon megviselt es hosszu volt. Gyogyszerrel segitettek ra. Most is kaptam gyogyszert, de nem volt ra szukseg. Iszonyu sok ver ( egy park kozepen) es par ora alatt kinn volt minden. 11 hetes voltam...es erdekelne ki, hogyan vesztette el a babajat. - Megha morbid is... ugy erzem, ahany anya, annyi sztori. Nekem ket kulonbozo volt.
Igen kaptam, eloszor huvelybe kellett rakni harmat aztan beinditotta vajudast. Misoprostol az EU-ban Oxytocin helyett hasznaljak mar sok helyen mert olcsobb. Aztan a nyelv ala 6 orankent. Tegnap abbahagytam a szedeset mert nagyon rosszul voltam tole. 8-at kellett volna 5-t sikerult. Kaptam antibiotikumot es Motrint.
Az angyalokszulei.hu nagyon sokat segit. Rajottem, hogy mennyivel konnyebb nekem es mennyivel szornyebb masoknak. Milyen szerencses vagyok, hogy van egy egeszseges kisfiam! Megis 3:1 aranyt nagyon szomorunak talalom. Azt mondtam magamnak, hogy belevagok megegyszer. Nagyon jo orvost kaptam a korhazban. Szavat alig ertem, olyan akcentusa van, de tudja, hogy babat szeretnenk. Nagyon arra fokuszalt. ..es ha tul vagyok mindenen minden szavat kovetem amit mond.
2014. szept. 25. 03:28
12/14 anonim válasza:
Meg nem voltam 5 hetes terhes, amikor egyik reggel barnas folt volt a wc papiron. Nagyon remenykedtem, hogy el fog mulni. De sajnos cdak erosodott. Bementunk a korhazba, de semmit nem csinaltak. Masnap elmentem dolgozni, mert tudtam, hogy ez a baba ugysem marad velem. A derekam majd le szakadt, de igazabol a lelki fajdalom volt nehezebb. Kb.1 hetig tartott a verzes es 2 nagy darab valaminek a kicsusszanasaval fejezodott be.:(
2014. szept. 27. 01:01
13/14 anonim válasza:
Öt évvel ezelőtt 11 hetesen veszítettem el. Uh-n derült ki. Azóta van két csodás fiam. Sikerült teljesen feldolgoznom és tovább lépnem.
2014. szept. 29. 22:18
14/14 anonim válasza:
Szia,nagyon sajnalom :( En a heten veszitettem el a babaimat :'( 16 hetesen enyhe verzessel mentem be a korhazba,fenyegeto vetelessel hazakuldtek,fekudnom kellett,napi 8 magnerot szedese mellett.Egy het mulva visszamentem,mert fajt a hasam,megvizsgalt,ami nagyon fajdalmas volt es kozolte a doki,hogy nem fektet be,mert ha elvetelek,igy is ugy is elvetelek,nem tud mit tenni :( 18 hetesrn mentem uh-ra ahol mar nem volt magzatviz :( a verzessel szep lassan elfolyhatott,ezert nem vettem eszre :( a babaim meg eltek :'( 18 hetesen angyalkak lettek. :'(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!