Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Miért van az, hogy a középidős...

Miért van az, hogy a középidős vetéléseket nem akarják elfogadni az emberek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 12:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem egy terhességem sem volt normális. Én valóban terhes voltam. Kétszer is... Mégis csak egy gyerekem van, vele is 16 hetet feküdtem...a 33-ból... De tudod mindazok után ami velem történt alig várom, hogy legyen, hogy fekhessek a gyermekem életéért. És meg is fogom tenni, ha sírok hát sírva, ha nevetek, hát nevetve mert küzdeni kell mert hiszem azt, hogy lesz még egészséges szép gyerekem, mert nem lehet máshogy, mert van nekem odafenn egy Angyalom, akinek tartozok annyival hogy megpróbálom és tudom, hogy segíteni fog nekem!!! Kívánom hogy Neked is így legyen és így lesz mert másként nem lehet!!! :-)
2014. júl. 10. 18:13
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztatást, #11-es válaszadó! Én sem fogom feladni, két Angyalkám már lett, harmadikat nem engedek fel, nekem is kell egy Angyal, ide a Földre! Ha kell végig fekszem ismét azt az időt, amit kell, csak szülessen végre meg, egészségben majd a következő Baba! Minden vágyam, hogy két gyermekes Anya legyek! És ezért küzdeni fogok, míg csak esélyem van rá! A Babáimat sosem feledem, de tudom, hogy Ők is azt szeretnék, ha lenne egy testvérkéjük idelent! :)
2014. júl. 10. 19:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Együtt érzek,nekem is két Angyalkám van,egy a 11.héten és egy a 9.hónapban a szülés előtt meghalt babám.. Iszonyú fájdalom!És még azt mondják,hogy nem csap kétszer ugyanoda a villám... Ha egyszer újra belevágunk,akkor nekem is 2 baba az álmom!

Nem tudom,hogy miért dugják homokba a fejüket az emberek,tény hogy ezek szörnyű dolgok,de ha tisztában vagyunk velük,és azzal,hogy igenis NAGY százalékban mennek el babák a 12.hét után is akkor sok dolgot meglehetne akadályozni IDŐBEN!!!Szerintem az is borzasztó,hogy azzal nyugtatják a kismamát,hogyha nem mozog eleget a babája,akkor ne aggódjon,mert már kicsi neki a hely és azért nem mozog annyit,vagy front van,vagy lusta,vagy a fiúk ilyenek..., vagy bármi.... BAROMSÁÁÁG!!!!!

Nekem is azt mondta az orvos,hogy minden rendben...hát nagyot tévedett. :(:( Tudod ez azoknak olyan,akik ezt nem fogadják el,hogy "Ez mindig mással történik,velem ilyen nem fog" És ha már itt tartunk,leírnám azt is,hogy azokat sem értem,akik egyből gratulálnak itt a Gyk-n is,mihez gratulál,hogy összejött?Mert a babához csak akkor lehet ha már kint van,élve.

2014. júl. 24. 14:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon igazad van utolsó!
2014. júl. 25. 07:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Egyetértek! Én csak kedvességből szoktam gratulálni, hiszen tudom milyen érzés várni, hinni, majd örülni, hogy két csík látszódik! De igazad van!! és jogos az elkeseredettséged! :( Sajnálom ami veled történt!! :( Annyi mindennek utána olvastam már, mégsem találtam értelmes választ arra, hogy miért mentek el a Babáim, még az orvosok sem tudnak rá PONTOS választ adni! :( Mindenki úgy van vele, hogy megtörtént és kész! :( Akinek elmesélem, az is csak döbbent fejet vág, vagy nem mondd semmit rá! Úgy gondolom, minél többen megtudják mi történt velem, annál többen fogják tudni, hogy ez igenis bárkivel megtörténhet! És még csak betegnek sem kell lennie hozzá a PocakBabának! :(
2014. júl. 25. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!