Miért van az, hogy a középidős vetéléseket nem akarják elfogadni az emberek?
Együtt érzek,nekem is két Angyalkám van,egy a 11.héten és egy a 9.hónapban a szülés előtt meghalt babám.. Iszonyú fájdalom!És még azt mondják,hogy nem csap kétszer ugyanoda a villám... Ha egyszer újra belevágunk,akkor nekem is 2 baba az álmom!
Nem tudom,hogy miért dugják homokba a fejüket az emberek,tény hogy ezek szörnyű dolgok,de ha tisztában vagyunk velük,és azzal,hogy igenis NAGY százalékban mennek el babák a 12.hét után is akkor sok dolgot meglehetne akadályozni IDŐBEN!!!Szerintem az is borzasztó,hogy azzal nyugtatják a kismamát,hogyha nem mozog eleget a babája,akkor ne aggódjon,mert már kicsi neki a hely és azért nem mozog annyit,vagy front van,vagy lusta,vagy a fiúk ilyenek..., vagy bármi.... BAROMSÁÁÁG!!!!!
Nekem is azt mondta az orvos,hogy minden rendben...hát nagyot tévedett. :(:( Tudod ez azoknak olyan,akik ezt nem fogadják el,hogy "Ez mindig mással történik,velem ilyen nem fog" És ha már itt tartunk,leírnám azt is,hogy azokat sem értem,akik egyből gratulálnak itt a Gyk-n is,mihez gratulál,hogy összejött?Mert a babához csak akkor lehet ha már kint van,élve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!