Fertőzött magzatvíz?

Figyelt kérdés

Szövettani eredményemen fertőzött magzatvíz volt a vetélés okának megjelölve. 24 hetes terhesség volt. Van olyan itt, akinek hasonló borzalmat kellett átélnie?

Lehet ez ellen védekezni a következő terhességnél? (Valaki hátha járatosabb a témában.)

2014. máj. 21. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
sajnálom nagyon ami veled történt.hogy történt? mivel kezdődött?leírod?
2014. máj. 21. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom:-( egyik ismerösömnek volt burokrepedése 20 hetesen és azt mondták neki hogy felszálló fertözés okozta a burok elvékonyodását! A repedés egy hirtelen fizikai megterheléstől kővetkezett be! Azt mondták neki hogy ez szerencsétlen véletlen volt és ritka az ilyen!
2014. máj. 21. 21:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok benne jártas szerencsére, sajnálom ami veled történt. Nem tudom, volt e fogadott dokid, vagy sem, de abból alakulhatott ki, hogy idő előtt nyílt a méhszáj amit vagy nem vett észre vagy már későn. Az ekkor, vagy ez előtt felszálló fertőzés miatt lett fertőzött a vized. A következő terhességednél automatikusan veszélyeztetett leszel, valamivel jobban fognak erre figyelni.
2014. máj. 21. 21:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Sajnálom. Nem te vagy az, aki 3 hete feltett itt egy kérdést, miszerint nagyon görcsölt már 2 napja?

Védekezni nem nagyon lehet a fertőzések ellen, ez egy szerencsétlen véletlen volt sajnos. (Persze azzal lehet, ha pl. nem fürödsz sem kádban sem medencében sem egyéb strandon a következő terhességed alatt.)

Kívánom, hogy fel tudd dolgozni ezt a szörnyűséget!

2014. máj. 21. 22:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnalom:-(
2014. máj. 22. 03:56
 6/9 A kérdező kommentje:

Semmi jele nem volt, egyszerűen nem rugdosott a baba.

Magánorvosom volt. Minden alkalommal nézte a méhszájat, végig 3000 volt.

2014. máj. 22. 07:05
 7/9 A kérdező kommentje:

4-es! Nem én írtam a görcsölős kérdést.

Nincs kádunk, nem is voltam sehol, és már eleve veszélyeztetett voltam egy 8 hetes vetélés miatt. Kizártam minden kockázati tényezőt, és mégis megtörtént a baj.

2014. máj. 22. 07:06
 8/9 anonim ***** válasza:

25 hetesen éltem át ugyanezt. Annyi különbséggel, hogy nekem a fertőzés burkot repesztett, és élő babát szültem, de rögtön a szülés után leállt a kis szíve.

Gőzöm sincs, hogy mivel és hogyan fertőződtem meg. Így azt sem tudom, hogyan lehet kivédeni még egy ilyen tragédiát!

2014. jún. 6. 13:31
 9/9 Lyoni ***** válasza:
Bocsi az offert. Mi miatt lehet fertőzött a magzatviz?
2021. aug. 31. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!