Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ez gond lehet? Ilyen esettben...

Ez gond lehet? Ilyen esettben ez normális hogy az orvos így viselkedik? Melleim is még be vannak dagadva az mennyi idő után nem fog fájni?

Figyelt kérdés
05.12 én csináltam egy tesztet ami pozitív lett 05.14 én elmentem orvoshoz mondta hogy mennyek uhára de ő gratulál. Át mentem uhára ott mondták nem látnak semmit, mennyek vissza 1 hét múlva. De tegnap délután jött egy kis barna utána meg halványabb vér egyből be mentem a kórházba az orvos mondta nem tud mit csinálni ha terhes is vagyok nagyon fiatal mennyek haza, nagyon erősen el kezdett itthon fájni a derekam enyhe görcsök voltak, majd ki mentem a mosdóba és kicsit több vér jött darabosabb . Meg ijedtem fel hívtam egy magán orvost ő mondta hétfőnél előbb nem tud semmit csinálni majd vissza hívtam a kórházat hogy most ilyenkor vissza kell e mennem mondták nem maradjak itthon. Azóta hol jön hol nem jön vér. De a derekam annyira fáj majd bele őrülök fel kell ni se tudok. Görcs szerencsére nincsenek csak félek mert eddig nem volt ilyen és a telefonba is azt mondták ez normális ha vetélésnél fáj. Ez az esett így normális szerintetek? Azért kérdezem mert volt már sajnos egy vetélésem de akkor bent fogtak és csináltak egy gyógykaparást. Most meg meg se vizsgált az orvos. A derék fájdalom lehet ettől? és ilyenkor mi a normális mennyiségű vér ? Neten annyi mindent olvastam szerintem azért parázok.

2014. máj. 18. 12:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
SAjnos most nem tudsz mit tenni:( amennyire tudsz,nyugodj meg (persze könnyü mondani,átéltem). Nincs valaki aki átmenne hozzád,h ne légy egydül? Az nagyon jót tenne.
2014. máj. 18. 20:55
 12/17 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

A derékfájás lehet a vetéléstől. Hogy mennyi a normális vérmennyiség azt nem lehet megmondani,de ha extrémmé válik,ne törődj semmivel,és menj ügyeletre.

2014. máj. 18. 21:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Ma voltam az orvosnál megvizsgált és közölte fogalma sincs hogy mi lehet el küldött vérvételre aminek az eredményét holnap tudom meg és mehetek megint az orvoshoz. De közbe én hol vérzek hol nem és most mar a pisilek. A derék fájdalom csillapodott
2014. máj. 19. 12:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Jól van. Én nagyon szurkolok,hogy minden rendben legyen. Amúgy ezt magándoki mondta?

Nem értem,h nem lát,vagy érez valamit..

2014. máj. 19. 12:45
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem magán doki, meg vizsgált felnyult tiszta vér volt, semmit nem szolt magyarázta vagy terhes vtm vagy vagyok még vagy más baj van. Mondta a vérvétel után beszélünk.
2014. máj. 19. 12:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem semmi... Mondjuk ennyit Te is tudtál:(
2014. máj. 19. 12:55
 17/17 A kérdező kommentje:
Most megint változtak a történtek, elküldöm a linket mert tettem fel kérdést itt el olvasható lesz. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
2014. máj. 19. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!