Hogy lehet feldolgzni két gyermek halálát?
22 éves vagyok. Van egy 4 éves kislányom és egy 2 éves kisfiam.
2012 júniusában kiderült , hogy megint babát várok, nagyon boldogok voltunk a párommal , hisz tervezett volt. Februárban megszületett a kislányunk, de koplikáció lépett fel, két hónapig kórházban voltunk. Az orvosok egy menkes nevezetű betegséget diagnosztizáltak nála. Három hónapos volt mikor meghalt. Összeomlottam , nem bírtam / nembírom feldolgozni. A család és a barátok persze rengeteget segítettek. Idővel ugyan csillapodott a fájdalom , de így is kínzó.
Nemsokkal később megint terhes lettem, ez nem volt tervezett. Megijedtünk a párommal tőle, de örültünk is neki . 20. Hétben jártam , mikor megtudtuk a baba nemét, kisfiú. Készültünk rá, körülbelülna 28. Hétben lehettem , mikor napközben a hasam elkezdett görcsölni , vérezni. Édesanyám bevitt a kórházba , ahol szembesítettek azzal, hogy elvetéltem. Nem hittem el, hogy velem történik ez .
Sokan támogatnak és segítenek , de belül meghaltam .
Mit tehetnék ?
Kamu:
akkor bemásolom én mit találtam a menkesről: "A menkes betegség fiúgyermekekben örökölődő betegség"
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!