Aki az első terhessége alatt vetélt el, hogy tudta feldolgozni?
1,5 hónapja veszítettem el 25 hetesen. Élve született, de pár percre rá elment.
Nehéz. Főleg, hogy el lett temetve, és akárhányszor már kezdenék egy kicsit talpra állni, akkor a temetőben pofán vág a szomorú valóság.
Szerintem sem így van, ahogy a dokid írta. Én valami olyasmit olvastam h az első terhességgel 70% elvetél, és 60% nem is tud róla. legfeljebb egy kicsit megkésett menst. tartja. Régen is voltak ilyenek, csak nem volt teszt ami kimutatta volna 10. napon.
Nekem az első terhességem vetéléssel végződött a 7. héten üres petezsákot talált az orovs az Uh-on. Ez nagyon megrázott, de amikor bezséltünk erről a dokival, már nem okoltam magamat.
Aztán fél év után megint terhes lettem, ez teljesen problémamentes volt, és már 2,5 éves a lányom.
Aztána 3. és 4 terhességem megint vetéléssel végződött, isten tudja hogy miért. A 2-nál teljes pofán csapás, hisz azt mondta az orvos h nem valszínű hogy egy problémamentes terhesség után előfordul újra. és mégis
aztán a 3. -nál meg kezdődött az aggodalom h most mi van.
Most megyek különböző vizsgálatokra.
Tényleg túl kell lépni, arra kell gondolni hogy betegsége lehetett, tudom bután hangzik, de jobb az elején mint később, amikro már sokkal jobban kötödsz hozzá.
Fogd fel úgy hogy nem kiszúrt a sors veled, hanem ez a baba nem téged akart anyukájának, a következő viszont Igen.
ja és még annyi h (több vetélésedne legyen), h az elsőt sose fogod elfelejteni, nekem az is eszembe jut minden évben h mikor született volna meg.
KITARTÁS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!