Missed ab után milyen és mennyi vér a normális?
Szerintem nem normális, mindenképp hívd fel az orvost, de ha nagyon erős a vérzés, akkor inkább menj azonnal kórházba.
2014. febr. 27. 21:47
Nekem is volt missed ab.Én sokáig véreztem utána,több hétig de nem erősen.Ha tényleg ilyen erős a vérzésed és még görcsölsz is,akkor szerintem legkésőbb holnap reggel menj el orvoshoz.
2014. febr. 27. 21:49
Én úgy jártam, hogy ikrekkel voltam terhes, egyiket sikerült csak elvetélnem, de azt nem tudtuk, hogy csak az egyik jött ki. Azt hittem, minden kijött, mert rengeteg távozott. Utána 2 hétig szint alig volt valami. Sötétbarna-szinte fekete-maszatolásom volt csak. Pont a csekkolás napján kezdtem el újra élénkpirosat vérezni, mondtam is a vizsgálat előtt. Sajnos egyik baba bennmaradt. 2 nappal későbbre írtak ki. Aznap gyenge görcsökkel elkezdtem erősen vérezni és szó szerint folyamatosan csurgott belőlem a friss vér, szinte már vizes volt. Azonnal megműtöttek.
Ha nem áll el a vérzésed és soknak véled, menj be a korházba. Én ha fél órával később megyek be, nem pötyögnék most itt.
2014. febr. 27. 22:00
Utolsó vagyok. Azt kifelejtettem, hogy utána szinte elállt a vérzésem, de még 2 hétig volt vérezgetés-maszatolás. Pont 2 napja hagytam abba.
2014. febr. 27. 22:01
5/10 A kérdező kommentje:
Most már kezd olyan lenni mint amikor megjön. nagyobb részben sötétbarnás de van élénk is. Azt furcsállom leginkább, hogy tegnap még nem volt semmi. Este még figyelem és reggel felhívom az orvost. szörnyű, hogy még a műtét után sincs nyugtom, hogy kiheverjem ezt a borzalmat.
En ugyanigy voltam ahogy te. Kedden volt a mutet, utana alig volt verzes, majd hetvegere 3 csomag vastag tenna kellett, szinte 2 orankent csereltem, nem ereztem jol magam. Hetfon panikoltam es elmentem nődokihoz, teljesen normalisnak allapitotta meg a helyzetet, irt fel gyogyszert ami 1 nap alatt rendbe hozott.
Vagy elmesz te is, vagy kivarod amig abba marad, de ez normalis. Ha laz lenne akkor az gaz. Vegyel be nospat vagy valamilyen gorcsoldot.
2014. febr. 28. 05:58
Szia!Nekem múlt pénteken volt missed ab műtétem :( akkor semmi nem volt nekem sem majd hétfőn jött egy nagy has görcs elmentem wc-re és úgy folyt belőlem az élénk színű vér mintha pisiltem volna megijedtem és elmentem a doktornőhöz aki műtött megvizsgált és azt mondta hogy sajnos van akinél fordítva vannak a dolgok és én pont bele estem ebbe azt mondta ha nem múlik 2-3 nap akkor menjek vissza, tegnap reggel fel hívtam mert előtte éjszaka nagyon sok volt de már kicsit barnásabb viszont reggel darab is volt benne elküldött nőgyógyászhoz aki azt mondta ez már teljesen normális és hogy ezen a héten el kell múlnia most már csak kevés barnázás van hála égnek remélem így is marad ha zárt a méhszáj akkor azt mondta a doki hogy nem vészes, viszont ha görcsölsz akkor minden kép menj orvoshoz inkább menj be feleslegesen minthogy valami gond legyen!!!!Kitartást!!!Majd írj hogy hogy vagy!!
2014. febr. 28. 19:24
Szia!Na hogy vagy?Minden rendben van?
2014. márc. 4. 09:07
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdést, fizikailag teljesen jól vagyok. Két nappal később már semmi vérzés nem volt és azóta sem. Várom mikor jön majd meg az első menstruáció, mennyire kavart be a műtét
Örülök hogy minden rendben van!Igen azt én is várom bár még várhatjuk szerintem...sok sikert a továbbiakban!
2014. márc. 12. 14:37
Kapcsolódó kérdések: