Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélés után nagyobb esély...

Vetélés után nagyobb esély van az ikerterhességre?

Figyelt kérdés
Tavaly év közepén elvetéltem, majd 5 hónap után újra teherbe estem ikrekkel, de sajnos mind a kettő megállt a fejlődésben 8 hetesen, nem volt szívhang, meg kellett szakítani a terhességet. A családban senkinek nem volt ikertestvére. Se részemről, se férjem részéről. Olvastam egy amcsi fórumon, hogy többen is tapasztalták, hogy vetélés után ikrekkel lettek terhesek. Hallottatok már erről? Lassan újra próbálkozunk.
2014. febr. 6. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nincsen semmilyen összefüggés a kettő között.

Remélem a következő terhességed gondtalan lesz!

2014. febr. 6. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Valóban nincsen összefüggés. Szerintem amúgy a kétpetéjű ikerterhesség nem feltétlenül genetikai dolog, egészen egyszerűen két petéd ért és mindkettő megtermékenyült.

Sajnálom, ami veled történt, sajnos tapasztalatból teljesen együttérzek veled. Nekem is két terhességem szakadt meg, az egyik vetélés lezajlott magától, a másikat műszeresen kellett befejezni. Mi is lassan újra próbálkozunk.

A legjobbakat kívánom! :)

2014. febr. 7. 08:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 3 vetélésem volt, negyedjére született meg a lányom, de végig egyedül volt. :-)
2014. febr. 7. 12:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés a kettő között! Én is vetéltem, ráadásul nálam nagy az ikerterhességre való hajlam, de egyszer sem lettek ikreim!
2014. febr. 10. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!