Missed ab vagy mégse?

Figyelt kérdés
2013 november végén volt meg a mensim utoljára, karácsonykor teszteltem egy halvány pozit, dec. 30.-án mentem el dokihoz, ahol megállapitotta, hogy 5 hetes, papirt nem adott. Tegnap kellett visszamennem, ahol egy perces vizsgálat után mondta hogy meghalt a picikém ab missed 7-8.(Ő volt az a doki aki elszámolta az előző terhességemet 2 héttel. Adott egy beutalót semmi mást. Délután bementem a kórházba, hol 40 percen keresztül vizsgáltak kisebb sokkot is kaptam. Már a vizsgálat alatt kérdezték, hogy biztosan annyi idős terhes vagyok? Mert a méretek alapján kisebbnek tűnik. Megirták a leletet: 67*65 mm-es uterusban 22*18 mm-es petezsákban 4,5 mm-es életjelenséget nem mutató embrió látható. Szívcső nem detektálható. Ezután gondolkoztak, s ki akartak irni műtétre, amikor is kérték a többi papirt, mondtam hogy nincs. Erre azt mondták igy más a helyzet, mert lehet el van számolva a terhesség. Egy hét múlva kell visszamennem, addig meg fogok őrülni! Tudom, hogy nem sok remény van, nem tudom merjek-e reménykedni még. Volt már valakinek ilyen?

2014. jan. 25. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ez az én történetem.:(

Sajnálom, ha te is ezen mész keresztül. Próbálj meg felkészülni a legrosszabbra is.

2014. jan. 25. 11:03
 2/5 anonim ***** válasza:

A terhességet az utolsó menstruáció első napjától számolják. Nem írtad, mikor jött meg pontosan, de ha karácsonykor pozi volt, akkor kb. nov. 20-25 körül lehetett. Akkor most minimum 8 hetes terhesnek kellene már lenned, és kellene lenni szívhangnak. Ha már dec. végén látszott valami (bármi), akkor pláne.

Sajnos ha nem nő, azt is rosszat jelent.

Sajnálom.

Saját tapasztalatból írom, hogy inkább abban kellene már reménykedned, hogy magától megindul a vetélés.

2014. jan. 27. 11:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Megpróbálom feldolgozni magamban, bár nem lesz könnyű. A terhességi tünetek meddig maradnak meg? Mert még mindig érzem a hányinger bizonyos ételektől undorodom, meg a mellfeszülést. Ha nem indul meg addig spontán, akkor műtétileg fejezik be, azt tudom. Egy ilyen műtét milyen? Fogok érezni valamit?
2014. jan. 27. 22:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert nekem azonnal megszűntek a tüneteim, még nem is tudtam, hogy baj van, az csak kb. 1 hét múlva derült ki uh-n.

A műtétet altatásban végzik, semmit nem érzel. Én is nagyon féltem, rosszul vagyok minden dokitól, vértől stb. Kaptam nyugtatót, mert annyira bőgtem. Utána sem fáj semmi. Lelkileg sokkal rosszabb, hogy "vége".

De többen voltunk aznap, mások jobban viselték, és nem bőgtek. Én még 2 héttel később is.

2.

2014. jan. 28. 09:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg nem él :-( 13.-ára írtak ki műtétre. Nem tudom hogy fogom átvészelni. A labort is levették, ekg-ra hétfőn megyek. De azt nem értem hogy mitől nőtt egy hét alatt 1,5 mm-t? Nem zsugorodnia kellene?
2014. jan. 31. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!