Szerintetek ha nem vérzek misseb ab után az jót jelent vagy rosszat?
November 28-án volt misseb ab-om mert elhalt a magzatom az 5 héten, ez lett volna az első babánk nagyon vártuk volna, reggel mentem be a korházba és azonnal meg műtőtek nem is tágítottak. Délután már otthon is voltam. Csak aznap véreztem utána nem, csak váladékozásom van, szerintetek ha nem vérzek az jót jelent vagy rosszat, nem fáj a hasam nem érzem magam rosszul csak agodok mert egy ilyen műtét után nem kéne azért vérezni is?
Járt még így valaki?
És lelkileg hogy lehet ezt elviselni.mert én azota csak zokogok.
Nekem 2 babám ment el így, az első után teljesen jól voltam fizikailag, nem véreztem, nem fájt semmim. A második után görcsöltem és jött a niagara...MIndkettő normális.
A lelki dolgok az már más kérdés. Gondolj arra, hogy megvolt az oka annak, hogy Ő elment. Mindennek oka van.
Nem volt életképes és a természet így oldotta meg. Gondold el, hogy milyen rossz az mikor már úgy hal el egy baba, hogy nem lehet műteni és meg kell szülnöd. Nővéremnek az 5. hónapban halt el így a babája. Kitartás, jobb lesz majd:-)
"Nem minden igazságos, de minden jó valamire!"
Szia! Nekem szombaton volt spontán vetélésem, aminek műszeres befejezés lett a vége. Nekünk is első baba lett volna, lelkileg én is a padlón vagyok, tegnap egész nap sírógörcseim voltak, miután hazaértem.
De hogy a kérdésedre válaszoljak:
Én vérezgetek + néha görcsölök, de a görcsök nem vészesek, a vérzésem pedig kevesebb, mint egy átlag menzesz (bár nem tudom, hogy pl. neked milyen intenzitású a menzeszed, én napi 2 tampont használok olyankor, ellenben most napi egy normál szárnyasbetétet használok el.) Nem vagyunk egyformák, úgy tudom, van aki egyáltalán nem is vérzik, van aki pedig 2 hétig is vérezget.
#2. válaszoló vagyok:
Még a lelki részéhez annyit, amit nekem is mondtak a kórházban a nővérek:
próbálj úgy hozzáállni, hogy talán jobb így...
Nekem szó szerint ezt mondta az éjszakás nővér (aki megjegyzem, nagyon-nagyon aranyos volt): Ez egy természetes szelekció, higgyem el, jobb így, mintha később történt volna meg, vagy pedig betegen, fogyatékosan született volna meg. És hogy neki is elment anno az első baba, de azóta már van két felnőtt fia, szóval higgyem el, hogy ez még nem a világ vége.
Kérlek, próbálj te is így gondolkodni, most én is azon vagyok, hogy kilábaljak ebből az egészből...
Amúgy tegnap ezt a kérdést tettem fel, szép, értelmes és megfogadandó tanácsokat - válaszokat kaptam, ha gondolod olvasd el:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__vetele..
Én csak aznap véreztem, közepesen, másnap nem. Kb. 2 nap barnázás. Görcs nem volt.
Viszont azóta összevissza jön meg, most 23 napra pl, és alig vérzek. Ez már kb. az 5. ciklus azóta... Előtte pontos 28 napos volt, normális vérzéssel...
Engem az vigasztal (első baba lett volna szintén), hogy jobb így, mintha később derül ki, hogy beteg, és nekem kellett volna dönteni, hogy elvetetem vagy megszülön betegen...
Amúgy eltelik pár hét/hónap, és jobb lesz, de sokszor még most is nagyon el vagyok keseredve, főleg, hogy nem áll vissza a ciklusom. Eddig reménykedtem benne, hogy magától rendeződik, de nagyon úgy néz ki, hogy januárban mehetek vissza a dokihoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!