Missed ab után mikor húzódik vissza méh? Vagyis össze? Gondolom műtét közben kapsz méh összehúzót.
Figyelt kérdés
2013. nov. 29. 11:07
1/6 anonim válasza:
Hát az első 12 hétben még nem is nő meg úgy, hogy annyira össze kellene húzódni, max pár centi, az meg magától összehúzódik, mint ahogy szülés után is (ami ugyebár jóval több mint pár centi).
2/6 A kérdező kommentje:
és enyhe görcs normális?kis hőemelkedés?
2013. nov. 29. 12:33
3/6 anonim válasza:
Nekem 2szer volt, az elsőnél teljesen jól voltam utána, a másodiknál meg iszonyatosan görcsölt, és jött a niagara...hőemelkedésem nem volt. Szerintem amíg nincs lázad addig nem hiszem, h gond lenne. De ez csak az én véleményem.
4/6 anonim válasza:
Szia!
Sajnálom :(
Enyhe görcs, kis hőemelkedés még belefér.
Addig nincs baj, amíg olyan, mint a mensid szokott lenni. Ha olyankor szoktál görcsölni, akkor most is belefér.
Ha erős görcsök lépnének fel, túl erős, darabos vérzés, vagy magas láz, akkor kellene visszamenni a dokihoz, mert akkor esetleg gyulladás léphetett fel.
5/6 anonim válasza:
Hát... nekem azt mondták, hogy hőemelkedés vagy fájdalom esetén azonnal menjek vissza...Én nem kaptam méhösszehúzót. 8 hetesen halt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!