Valakinek hasonló missed ab. után?
Figyelt kérdés
Missed ab. után 4 hétre, megjött az első menzim. 6-dik napon elmult. Voltam dokinál másnap, más okokból. (még nem kontrollon) Megvizsgált hüvelyi uton is és másnap reggel megint megjött. Ez mitől lehet? Valakinek volt már ilyen?2013. nov. 26. 04:54
11/12 anonim válasza:
szia.túl vagyok rajta, reménykedem benne h szövődmény sem lesz.lelkileg és testileg is jól vagyok! picit fáj de vettem be gyógyszert , vérzés minimális.de az tuti h jó pár évig nem "csinálunk" gyereket, még egy ilyet nem tudok átélni!
12/12 A kérdező kommentje:
szia. jo hogy irtál...:)
sajnálom, de fel a fejjel. mindenki igy érzi a legelején... de aztán mindenki rá jön, hogy sajnos ettől független az élet megy tovább :( nehéz elfogadni, az biztos. de kitartás neked, és mihamarabbi gyogyulást és lelki felépülést kívánok !!!
2013. nov. 28. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!