Ennyire önző módon látom a dolgokat?
Figyelt kérdés
Idén 3 babát vesztettem el. Mikor anyámat kértem, hogy lehetőleg ne újságolja el minden beszélgetésünk alkalmával, ki terhes éppen az ismerősei közül, megkaptam, hogy ideje lenne legyőznöm magamban az irigységet. Nem tudom, irigy vagyok-e, csak azt, hogy nagyon fáj. Évek óta szeretnénk második babát.2013. nov. 21. 14:11
1/4 anonim válasza:
Anyukád nagyon tapintatlan, ahelyett, hogy a lány mellett állna, és támogatná, még gyötör is...
Viszont remélem, kivizsgáltatjátok magatokat, mert ez a habituális vetélés nem játék... Kizárt, hogy mindegyik magzat beteg lett volna.........
2/4 anonim válasza:
Ismerős érzés. Én a két gyerkőc között 4 babát vesztettem el. A férjemen és a főnöknőmön kívül nem tudta senki, így senki nem is volt velem toleráns sem a családban, sem a munkahelyemen. Sajgott a lelkem minden babás hír hallatán. Kínszenvedés volt a közvetlen kolléganőm terhességét végignézni.
Csak egy tanács: a következő terhességgel várjatok hosszabb időt! Nem szabad ilyen gyors egymás utánban teherbe esni.
3/4 anonim válasza:
Nem vagyok önző, csak fáj a dolog, és ez természetes. Anyukád meg nagyon furcsán reagált, nem volt szép tőle. Szégyellje magát.
4/4 anonim válasza:
Én is habituális vetélő vagyok. Mivel - természetesen - minden ismerősöm akkoriban szült, amikor én épp műtét előtt és után voltam közvetlenül, ezért elég sok helyre mentünk babanézőbe. Nem fájt, sőt! Isteni érzés volt babázni a missed ab után. Hogy anyámtól hogy esne egy ilyen kijelentés, azt nem tudom, talán tőle nem várnám annak ellenére, hogy én nem éreztem legutóbb ezt a rossz érzést (megjegyezném, hogy az elsőnél dettó ugyanígy voltam: egy terhesség, vagy születés hírére üvölteni tudtam volna a fájdalomtól. Szerencsére, mindenki tolerálta körülöttem. Mostanra viszont inkább ilyen halk belenyugvás és várakozás van bennem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!