Missed ab. után 2 héttel ez most mitől lehet?
Figyelt kérdés
Most volt 2 hete missed ab. -om.3 napja már a barnázgatás is elmult. Viszont azóta meg ilyen rendes folyásom van (fehér). Na ez mitől lehet? Régebben is volt ilyen, de most kicsit több. És mióta ez van szúr a hasam kicsit a bal oldalt és alul. Lehet valami gyulladásom van? Volt már ilyen valakinek? Vagy ez természetes missed ab. után?2013. nov. 10. 16:54
1/4 anonim válasza:
Nekem öt hete volt missed ab-om, de én ilyet nem tapasztaltam. Érdemes lenne elmenni kontrollra. Igaz, hat hetet szoktak javasolni, de az én dokim látni akart a műtét után 3 héttel. Akkor ő megállapította, hogy van egy enyhe méhszájsebem (bár nem volt folyásom, meg semmi tünetem). Helyi kezelést kaptam és visszarendelt 3 hét múlva. Érdemes köztes vizsgálatra menni pont a gyulladások miatt, hogy azt mielőbb kezelni tudják. Jövő héten ismét megyek, hogy minden oké-e továbbra is és hogy a gyulladás elmúlt-e.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia.Igen, énis ilyen gyulladásra gondoltam, szóval ma megyek is a dokimhoz mert még mindig nem mult el belül a fájdalom.Igen, nekemis a kontrolla 6 hetet javasolt, vagyis pontosabban ha már megjött az első menzim, menjek vissza és megnézi minden okés-e.De akkor ezekszerint előbb kell menjek,mert nem akarom valami nagyobb bajom is legyen.
Köszi a vállaszt. Amúgy te a házas élettel mennyit vártál ki?
2013. nov. 11. 11:42
3/4 anonim válasza:
Nekem 2,5 hét múlva kellett visszamenni kontrollra. Mindent rendben talált uh-val, bezáródott a méhszáj, így lehetett szexelni, annak ellenére, hogy a kórházban 6 hét kivárást mondtak.
A fehér folyás nem a missed ab miatt van, hanem esetleg összeszedhettél valami fertőzést. Akár a kórházban (közös wc, stb.), akár azóta valahol.
4/4 A kérdező kommentje:
Szia. Igen azóta már kiderült, hogy ciszta van a petefészkemben szóval az miatt lehet a fehér folyás...:( Remélem minden esetre, hogy jövöre az újabb baba projekt sikerülni fog, mert már nagyon szeretnék egy babócát :)
2013. nov. 16. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!