Mi van akkor ha nem megyek el a mutetre?
sajnos a babam eltunt, csak ures petezsak van...
A doki nem hiszi hogy magatol befejezodik a veteles, de mi van ha megse megyek el?
3. Mutetem lenne... Az elsonel 14 hetes voltam, ra 1 hetre laz, fertozes gyulladas ujra mutet, es ez lenne a harmadik...
Ha ra is veszem magam hogy megmutsenek nem lehet hogy megjobban megszenvedek a babasodassal? Elso szulesem csaszar volt...
Na ezt nem tudom eldonteni en se, hogy varjak vagy sem... Meg nem hivtam a dokit... Egyszeruen nem akarok menni.. Tudom hogy butasag, tudom hogy rossz a dontes de nem akarok megint mutetet!
Gondolkozom ezerrel hogy felhivom es kifaggatom mi lehet ebbol, jo hogy ti is leirtatok de en nagYon nem akarom ezt az egesz mutetet... Utana felfogom hogy itt mar sajna nincs baba mert eltunt es akkor meg nem is tunik olyan veszesnek csak egy eu "kaparasnak"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!