Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab műtét után mikor...

Missed ab műtét után mikor mentetek dolgozni?

Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 17:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Az első kettőnél még nagy műtétnek számított és 6 hétig voltam tp-n, bár a munkahelyem nem indokolta volna. Tavaly júliusban viszont már megváltoztak a törvények és kis műtétté nyilvánították, amire viszont csak egy hét tp járt. Érdekes, hogy ennél a műtétnél az azt követő regenerálódás is nehezebben ment. Bezzeg az akkori munkahelyemen tonnákat kell kellett emelnem, így kénytelen voltam felmondani, mert nem tudtam volna elvégezni a feladatomat.
2013. aug. 23. 17:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha a munkád nem indokolja a nagyobb fizikai igénybevételt, akkor 2-3 hét szerintem.

Ha a tested jó állapotban van, mehetsz dolgozni, de ha kell egy kis idő még otthon a lelkednek, a körzeti doki biztosan meghosszabbítja kicsit. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod.

2013. aug. 23. 17:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor az, hogy 2-3 nap után dolgozni megyek, hülyeség?
2013. aug. 23. 17:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Egy kolléganőmnek pont pénteken volt vetélése, kedden jött már dolgozni.

Csak hónapokkal később mondta el, hogy mi történt, mi nem vettük észre. Persze érzelmileg megviselt volt, de azt mondta a szüleivel van gond amiről nem akar beszélni, ezért nem faggattuk.

2013. aug. 23. 17:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Én 2 napot maradtam otthon + a hétvége. Fizikailag nem volt gond, nem fájt semmi a műtét után, viszont a leli gyógyulás hosszabb ideig tartott.
2013. aug. 23. 18:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem jobb lenne, ha inkább emberek közé mennék, dolgoznék.
2013. aug. 23. 18:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Pénteken volt a műtét, hétfőn mentem dolgozni.

Annyival könnyítettem magamon, hogy nem szokásos módon biciklivel mentem (6 km) hanem busszal.

2013. aug. 23. 21:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Nyugodtan menj dolgozni, ha úgy érzed, jobb lenne, és nem fizikai munkát kell végezned. Ha ülő irodai munkád van, semmi bajod nem lesz.

Én 1 hetet + hétvége voltam otthon, de csak azért, mert mikor 2 nap után visszamentem a dokihoz a táppénzes papírért, elbőgtem magam, és ezért kiírt egész hétre.

Fizikailag nekem se volt bajom, lelkileg rosszabb volt, én biztosan nem tudtam volna eléggé koncentrálni. Türelmem nem volt hozzá.

Nem tudtam, hogy régebben nagyműtétnek számított, én úgy érzem, a 6 hét túlzás lett volna. (Persze fizikai munkánál nem.)

2013. aug. 27. 14:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Én is elbőgtem magam az orvosnál, mikor mentem a táppénzes papírért, úgyhogy azt mondta, ne menjek még dolgozni. De a hét vége felé már tervezem, hogy megyek. Mondjuk nem tudom mi lesz, ha a munkahelyen kezdek el sírdogálni.
2013. aug. 27. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!