Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Meddig kaptatok missed ab....

Meddig kaptatok missed ab. után méh összehúzót?

Figyelt kérdés

Csütörtökön volt a vákuum aspirációm, azóta kell szednem Ergam-ot, napi 3*. Elején 20 cseppet, most 5-öt. A műtét napján véreztem, aztán 3 napig szinte semmi, aztán vasárnap este óta elég volt a tisztasági, ma délután bővebbre váltott a vérzés... Már 2* voltam hüvelyi uh-n, elvileg tiszta a méhem, nincs darab, nincs folyadék, antibiotikumot kaptam kettőt is, meg Kataflám-ot, mégis görcsölök enyhén néha és most vérzek is, jah és szurkálás is van néha... Pénteken újra megyek vizsgálatra.

Ez így rendben van? Volt így valaki, hogy kis szünet után újra vérezni kezdett? nem sok ez a méh összehúzó már?

2013. aug. 7. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Én nem kaptam sem méhösszehúzót sem antibiotikumot, sem görcsoldót (mondjuk nem is kellett). Én aznap véreztem eléggé, és másnap egy kicsit. Utána semmi.

Ha az uh nem mutat semmit, az elég bíztató. Lázad/hőemelkedésed van?

2013. aug. 7. 19:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Hőemelkedésem volt, pár napja nem mértem...
2013. aug. 7. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Én kaptam méhösszehúzót, 1 üvegcsével kellett elfogyasztanom. Nekem is műtét után pár napig nem volt semmi, aztán pár napig barnáztam és kicsit görcsöltem is.

Ha uh-n nem volt semmi, akkor ne aggódj, el fog múlni.

2013. aug. 8. 08:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Mérd a lázadat napközben (ne csak reggel), ha van hőemelkedés, láz, akkor menj dokihoz.
2013. aug. 8. 09:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Azóta volt még egy vizsgálat is, elvileg ott is minden rendben volt... Köszi a válaszokat!
2013. aug. 10. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!