Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab műtétnél teljesen...

Missed ab műtétnél teljesen meztelen az ember?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 09:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hálóinget kell vinned (nem adnak, vagy legalábbis nem mindenhol), és az rajtad marad.
2013. júl. 16. 18:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Kórházi hálóinget kellett felvenni (sterilitás miatt), illetve térdzoknit húztak a lábamra műtét előtt.
2013. júl. 17. 22:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Hálóinget adtak, a műtőbe bugyi nélkül kellett mennem, de nem voltam teljesen meztelen!!!
2013. júl. 21. 10:04
 14/14 anonim válasza:

Helló én műtős voltam.

Kórházi hálóing volt az előírás nálunk, alsónenű nélkül. A műtét előtt úgy kell a műtőasztalra feküdni, hogy derékig fel legyen húzva a hálóing. Utána a műtőssegéd segít felrakni a lábaidat a lábtartóra. Majd jön a bódítás és az altatás.

Műtét után megvárja a műtős csapat amíg magadhoz térsz, ezután visszakerülsz a kórházi szobába ahová letakarva tolnak. Utána az ágyadban még egy jót alszol a takaró alatt.

2013. júl. 21. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!