Hogy néz ki egy 16 hetes magzat? Valaki tudn képet vagy akármit linkelni róla?
Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 18:13
11/21 anonim válasza:
Én megértelek, bár nekem csak 9 hetes volt, de én is folyton nézegettem ilyeneket. Biztos azért nem mutatták meg, mert nem szép látvány még ilyenkor sajnos. Amúgy a youtube- on vannak fent videók korán elveszített babákról. Úgy keress rá, hogy "In memoriam" pl. Nekem segített, jól kibőgtem magam rajtuk, bár nekem is 1 évbe telt, mire könnyebb lett. Vagy van az Angyalok szülei oldal, ahol beszélgethetsz hasonló sorsú anyukákkal. Sajnálom nagyon, és sok erőt kívánok a tovább lépéshez! De ha nem megy egyedül, kérj segítséget, tényleg, fordulj orvoshoz!
12/21 A kérdező kommentje:
"in memorian"-ba csak idősebb korú babák vannak. Nekem 16 hetes kell. 1x látnom kell hogyan is nézhetett ki, utána fel tudom dolgozni. Legalábbis most ezt érzem.
2013. jún. 7. 14:25
13/21 anonim válasza:
Tuti? Én láttam kisebbeket is. Ikreket pl. De ne haragudj, ha tévedek. Próbálok majd keresni, ha lesz időm. :((
14/21 anonim válasza:
Próbáld így: 16 weeks abortion pics/pictures
nincs most időm, de belekukkantottam, bár a legtöbb az sajnos nem "egyben" van, de olyan is volt
15/21 anonim válasza:
Találtál? Én csak 15 hetest eddig.
16/21 A kérdező kommentje:
Igen küldött nekem képet valaki privátba. Köszi a linket neked is és köszi a válaszokat. Tudom hogy sokan elítéltek most, de nekem így tényleg könnyebb. Legalábbis most így érzem.
2013. jún. 9. 15:32
17/21 anonim válasza:
Én megértelek. :( Mi történt a picivel? Legalább azt megmondták, hogy kisfiú, v kislány?
18/21 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy köszönöm:)
Már 14 hetesen tudtuk, hogy lány. Elkezdett leválni a lepény (ettől még megmaradt volna a baba, mert nem volt olyan nagy mértékű a leválás) csakhogy sajnos fél óra múlva már a vizem is folyt:(
2013. jún. 9. 15:41
19/21 anonim válasza:
:( Borzasztó, nagyon sajnálom! Erre nincsenek szavak...
Sok erőt, és kitartást Neked, míg egy picit könnyebb lesz!
20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm rendes tőled.
2013. jún. 9. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!