Mikor fog megjönni?

Figyelt kérdés
Április 19.-én volt műszeres befejezésem, mivel meghalt a baba a hasamban, és nem ürült ki. Nekem azóta nem jött meg a menstruációm. Ilyenkor ez természetes? Menstruációs görcsöm van már kb.: 1-1,5 hete, de csak fehérfolyásom van, mint mikor babát vártam annyira erős. Nem hiszem hogy terhes lennék, mert nincsen jele neki. mikor áll be kb.: a hormonszintem?
2013. máj. 28. 14:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A szövettanban ez állt: Vizenyősen degenerált első trimeszterbeli colionbolyhok láthatók.
2013. jún. 14. 10:30
 12/15 anonim ***** válasza:

6 os vagyok. Én is tul vagyok az elsö menzeszen 40nap után jött meg. Az elsö 4 napban görcsök és minden máskor szokásos tünet nélkül ömlött . 2 csomag 5mm betét kellet. Azóta csak pecsét .

Én elmentem az orvoshoz a mütét utáni 10 napon és megkérdeztem hogy lehetünk e együtt azt mondta vizsgálat után megmondja. Megvizsgált mindent rendbe talált és engedélyezte de csak óvszerrel.

2013. jún. 14. 19:01
 13/15 anonim ***** válasza:
6os és 12es ismét. lenne egy kis gondom,nem akarok uj kérdést kiirni.azóta is pecsételek.ez már a 11ik nap.minden nap tisztasági kell van 1vilagosbarna folt nap végére,néha meg pici sötétbarna nyulos a wc papiron.félek ha elmegyek a dokihoz kikaparnak megint.szerintetek micsinaljak?
2013. jún. 18. 15:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Nekem is az első 41 napra jött meg, most pedig 21 napra, de ez már nekem szép tiszta menszi, csak már az 5. napja tart, ennyi idő után már csillapodni szokott, de mindenki azt mondja hogy ez természetes. Szerencsére nem csomós, és nem is görcsölök, remélem most már rendbe jövök, mert jövő hónaptól belevágunk ismét a baba dologba. :)
2013. jún. 26. 16:19
 15/15 A kérdező kommentje:
Nekem is ez volt, hogy pecsételtem elmentem a gyógyszertárba, és kaptam rá kúpot, és rendbe hozott. Gynoxin 600mg-at vettem 1700Ft volt, de rendbe tett, csak nehezen oldódott fel.
2013. jún. 26. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!