Van itt valaki akinek 2012. decemberében volt vetélése? Hogy vagytok? Tultettétek magatokat a történteken?
Nekem 9 hetesen volt december 7-én.
Én szeretnék újra próbálkozni,de szószerint rettegek nehogy megint baj legyen.
A páromat gyözködni kell újra próbára,de mondta ha most is baj lenne akkor többet nem próbálkozik,mert nem akarja annyiszór átélni.Én se szeretném mégegyszer átélni,meg engem műtöttek szerintem ez a nőknek rosszabb.Amit a párom mond még nagyobb félelmet kelt bennem.Azt mondta nem szeretne megint olyan állapotban látni.
Remélem vagyis tuti mégegyszer nem fogunk így járni ezzel biztatom magunkat.Meg azért dokihoz is elmegyek átbeszélni a dolgokat.Feltöltöm magam vitaminokkal.
Ú ez biztató.
Elhalt a magzat,vagy vetélés volt?
Nekem pecsételő vérzés volt kaptam utrogestant,meg szedtem mg6-ot,meg babavitamint.Szigorúan feküdtem de még is baj lett.
Köszönöm ez biztató.
A párjaitok hogy áltak a dologhoz?
Én 2011 dec. 24én veszettem el a 17 hetes kisfiam.Szövettani eredmény negatív lett.Az akkor 1,5 éves kisfiam tartotta bennem az életet!Rá 4 hónapra kezdtünk el próbálkozni a férjem unszolására, én nagyon féltam.A 6. hónapban sikerült teherbe esnem.Idén febr. 16-án megszületett 40+5 hétre a makk egészséges Szonjánk!:)
Nehéz, de merni kell nekivágni, én is végig rettegtem, de megérte a sok szenvedés!
Az első 2 terhességem alatt szedtem magzatvédőket, most nem, mindent kihánytam.
Tavaly márciusban volt egy vetélésem. Semmi előjel nem volt, 12 hetes uh-n már nem volt szívhang. Utána műtöttek.
Sokáig emésztettem én is magam, közben ki is rúgtak a munkahelyemről, így még az is a nyakamba zúdult (azóta van másik munkám). Szóval nem volt egyszerű :)
Férjemet is nagyon megviselte, de megbeszéltük, hogy mindennél jobban szeretnénk babát és nem adjuk fel soha. Mellettem állt végig, jóban rosszban. Aggódott miattam ő is, de próbáltam előtte is erős lenni, mert tudtam, hogy neki ugyanannyira fáj, mint nekem.
Majd 2012. decemberében újra állapotos lettem, most vagyok a 20. héten. Lekopogom :) eddig minden eredményem szuper. Mocorog is a picurka.
Sok sikert kívánok nektek is :)
Sziasztok!
Nekem 2011 április 27.-én ment el 11 hetesen.
Azóta semmi...nem is jön össze..
Mensim rendben, peteérésem van, ultrahangon voltam, vérvétel ok, most a páromnak viszsérve volt, így nem tudott menni spermavizsgálatra, most várunk hogy meggyógyuljon.
De amugy azóta sem jön össze, ma pont egy csecsemővel álmodtam, ami a sajátom volt ugye kislány volt, és párom is fogta álmomban a kezében...Nagyon felkavart!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!