2,5 hónappal missed ab után lehet pozitív a teszt?
Figyelt kérdés
Június közepén volt missed a műtétem, azóta kétszer menstruáltam. Hamarosan meg kellene jönnie, de furcsán éreztem magam, teszteltem és nagyon halvány pozitív lett a tesztem. Ez még lehet a missed ab miatt?szept. 3. 14:06
2/8 A kérdező kommentje:
Kizárt hogy a régi terhességtől pozitív? 10 hetes voltam. Most a teszt nagyon halvány pozitív, épp hogy látszik. Nagyon meglepő lenne, ha terhes lennék újra, mert védekezünk azóta rendesen.
szept. 3. 14:38
3/8 anonim válasza:
Semmi sem kizárt, de szerintem új terhességre nagyobb az esély. Nem volt még azóta negatív teszted?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem a missed ab után. Lelkileg eléggé megviselt, nem is akartam az egészre gondolni. Egyelőre napoltuk is a babatémát emiatt, nagyon meglepődtem most, nem is tudom örülnék-e az újabb terhességnek.
szept. 3. 14:49
5/8 anonim válasza:
10 hetes voltam én is mikor műtéttel fejezték be a terhességem.
1hétre rá már negatív tesztem volt. Mi akkor vágtunk bele újra a projektbe.
Műtét után 29nappal ellőttem egy tesztet, pozitív lett. Azóta 3 éves.
6/8 anonim válasza:
2,5 hónap alatt egy 10 hetes terhesség hcg szintje is kiürül simán. Ez egy újabb terhesség. Kizárt, hogy a missed abból legyen.
7/8 A kérdező kommentje:
Leírom hátha valakinek hasznos lesz később. Ma reggel teszteltem újra más típusú teszttel és negatív lett, nem sokkal később el is kezdtem barnázni, úgyhogy valószínű az első teszt volt hibás vagy csak szellemcsíkos.
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
szept. 5. 13:28
8/8 anonim válasza:
Fú, hát sajnálom. :( Vannak hibás tesztek, amik fals eredményt hoznak. Egyébként az eredeti kérdésre válaszolva szerintem 2,5 hónap után már rég kitisztul a szervezet és ha pozi a teszt akkor az valóban egy terhességet jelent. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!