Mit jelent ez a szövettan?
Missed ab műtét után ezt az eredményt kaptam a szövettanról. 1,5 hét múlva megyek csak orvoshoz ha valaki esetleg ért hozzá szóljon hozzá, kicsit aggódom hogy minden rendben van-e.
10 g össztömegû apródarabos, alvadékos szövetminta, melyben magzati
szövetelemek felfedezhetõk.
M/1 bl É:2024.07.04. I:07.04. Dr.I.B./Uné/R.E.
Mikroszkópos leírás:
Mikroszkópos vizsgálattal bevérzett, lobos, necroticus, fibrinnel
átitatott decidua részletek és éretlen mesenchymalis magzat bolyhok
átmetszetei láthatók. A trophoblast proliferáció az élettani mértéket
nem haladja meg.
Vélemény: Missed abortion.
Retentio post abortum.
Szerintem ez egy általános eredmény, nem gondolom, hogy kóros.
Ilyet találtam:
Én úgy értelmezem, hogy "A trophoblast proliferáció az élettani mértéket nem haladja meg" jó jel, ha pl. mola terhesség lett volna, akkor itt más állna.
Nem vagyok orvos. Nekem nem tűnik fel semmi kóros, attól eltekintve, hogy sajnos nem élt, így bizonyos folyamatok (gyulladás, elhalás) már beindultak.
Mihamarabbi gyógyulást testben és lélekben!
Sajnos nem, amúgy ketten voltak :(
Nem is mondott semmit a doki, megmondom őszintén nem is kérdeztem mert most készülünk a második lombikra és annyira felvillanyozott hogy minden oké és indulhatunk ezzel a hónappal hogy azonnal megfeledkeztem erről. De nagyon alapos doktor , megbízom benne , mondta volna hogyha valami nem oké :)
Mennyit kellett várni a műtét után a következőig?
Nekem, amikor egészséges magzat halt el, akkor a doki legvalószínűbbnek a beágyazódási rendellenességet tartotta. Amikor pedig ödéma volt körülötte, akkor fertőzést feltételezett.
Jó, hogy ilyen hamar tudsz menni újra! Nagy kalappal!
nekem két hónap után mondta hogy a következőben indulhatunk :)
Köszönöm, szerintem is! Azért az elsőnél nagyon stresszeljem, most nyugodt vagyok biztos számítani fog !:)
Jézusom, kétszer is átélni.. szegénykém, le a kalappal azért előtted is!
Sikerült ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!