Szerintetek kamuzik a barátnőm?
Figyelt kérdés
Egy hetet késő menstruáció után vérzés nagy fájdalmakkal. Vérzés vége után egy héttel a barátnőmmel elmentünk nőgyógyászhoz, 5 perc alatt kijött a dokitól, aki nem vizsgálta meg, annyit mondott vetélés volt, nincs teendő. Van egy olyan érzésem hogy kamuzik és nem is volt terhes. Ráadásul ambuláns lapot szokott kapni, állítólag most nem adtak.júl. 18. 17:21
1/7 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle basszus. Honnan tudjuk, hogy hazudik-e?? A leírtak alapján lehetett vetélés, de ilyen korai vetélést biztos, hogy az orvos se tud igazolni. Ha volt pozitív tesztje, akkor terhes volt.
2/7 anonim válasza:
Volt, hogy én sem kaptam ambuláns lapot, mert rossz volt a gép. De a eeszt-ben fenn kell lennie az eredményeinek ettől függetlenül.
3/7 anonim válasza:
Ha volt pozitív tesztje, akkor terhes volt, a doki pedig ilyen korai terhességnél semmit nem lát.
4/7 anonim válasza:
Ezt a doki biztosan nem állapítja így meg.
Ettől még lehet h terhes volt.
Tesztet csinált?
Van baj a kapcsolatotokban!
Ha ő ilyet kamuzik az baj.
Az h te azt gondolod hazudik szintén gáz
5/7 anonim válasza:
Nektek aztán jó a kapcsolatotok...
A leírtak alapján lehetett az. A doki ezzel nem tud mit kezdeni, nem igazán lehet megállapítani. Az elmondott dolgok alapján tud választ adni
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak nekem gyanús volt hogy létezik ilyen, hogy bemegy egy nő, sem vizsgálat, sem ultrahang, sem vérvétel de a doki kijelenti hogy vetélés volt.
Igen, sajnos gondjaink vannak.
júl. 19. 05:57
7/7 anonim válasza:
El tudom sajnos képzelni, hogy van olyan orvos aki kb. legyintéssel elintézi és azt mondja, hogy korai vetélés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!