Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Lehet megint bent maradt egy...

Lehet megint bent maradt egy darabka?

Figyelt kérdés

Fél éven belül második missed ab en az egyik, akkor bent maradt némi retenció, amit méhtükrözés során távolítottak el májusban. Júniusban ismét teherbe estem, sajnos itt sem fejlődött jól, és 6. héten spontán megindult a vételés, műszeres befejezés a műtétem. Március 4-vége múlt hét szerdán. Most kaptam Ergam cseppet, ha esetleg bent maradt volna darabka, akkor jöjjön ki. Műtet napja után már nem is véreztem, így volt ez az első alkalommal is. De rá egy pár napra akkor is lett kis vérzés és most is. Próbálom azzal nyugtatni magam, hogy az Ergam csepp okozta összehúzódàsok miatt vérzek, és ezúttal nem maradt bent semmi.

Valakinek volt hasonló?

júl. 15. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt sajnos nem tudhatjuk hogy mitől vérzel. Vagy bent maradt valami vagy a csepp miatt. Az a biztos ha elmész orvoshoz és megvizsgál. Minden jót kívánok.
júl. 15. 22:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Az lesz, csak azt mondták, még 1-2 hét múlva menjek csak kontollra. Addig meg mehet a gyomorgörcs....
júl. 15. 23:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Az Ergam csepp vérzést okoz. Azért írják fel, hogy a vérzéssel kitudjon jönni ami esetleg bentmaradt. Nálam akkor lett nagy vérzés amikor az utolsó cseppeket is elhasználtam.
júl. 16. 05:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Meddig kellett szedned?
júl. 17. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!