Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Hogyan kezdődik egy vetélés?Mi...

Hogyan kezdődik egy vetélés?Mi a legelső tünet?A görcsök milyen erősségűek?Folyamatosan tartanak vagy ismétlődnek,mint a szülési görcsök?

Figyelt kérdés

2024. jún. 15. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Most erre komolyan receptet vársz? Nincs ilyen szabály. Nekem pl.nagyon enyhe pecsételés erősödött. Aztán konkrétan a vetélésnél rendesen folyt egy pár percig. Görcs meg semmi. Más meg a földön fetrengve görcsöl.
2024. jún. 15. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem enyhébb mensi görcseim voltak aztán elkezdtem vérezni. Ha nem lett volna pozitív tesztem simán késésnek tudtam volna be.
2024. jún. 15. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Kolléganőm a munkahelyen ázott pár másodperc alatt szinte bokáig mindenféle görcs nélkül.

Én szintén görcs nélkül vettem észre egy tisztasági betétnyi élénkpiros vért, végül missed ab lett, műteni kellett.

Ismerős semmit nem vett észre, a 12. heti genetikain szembesült vele, hogy hetek óta megállt a fejlődésben...

És persze van, aki elég erős görcsöket tapasztal szinte végig az első trimeszterben vagy akár tovább is, meg olyan is, akiket elönt a vér (mondjuk hematóma miatt), és ők minden gond nélkül végigviszik a terhességet.

Erre tényleg nincs recept, ha kétséged van, akkor irány a dokid/ügyelet, aztán kiderül, hogy baj van-e vagy nincs.

2024. jún. 16. 00:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Belőlem elkezdett ömleni a vér, és brutális görcseim voltak.
2024. jún. 16. 07:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Én sem görcsöltem, csak barnás pecsételés volt az egyetlen tünetem. Amikor végleg kitisztultam, akkor volt 1-2 napig piros vér.
2024. jún. 16. 07:54
 6/7 Szandrakiss válasza:
Sziasztok annyit szeretnék kérdezni. Péntektől vetélek 7 hetesen megállt a fejlődésben nem volt szivhangja most kedden lettem volna 9 hetes. Es most péntektől keztem el vetélni,ma voltam a dokinál es mondta h elment nincs terhesség tisztulok ki, adott méh összehúzzo inekciot. És nem kapartak. Ez normális?? Felek h valami bajom lehet ha nem tisztulok ki rendesen.
2024. jún. 20. 11:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Persze, normális. Ha elmúlt a vérzés, menj kontrollra. Látni fogják, kitisztultál-e rendesen. Ha igen, fölösleges lenne a műtét. (Nekem is spontán vetélésem volt).

Kitartást!

2024. jún. 20. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!