Pénteken volt a nem várt napja,azóta több pozitív tesztem is volt ami minden nap erősödött.Orvosnál még nem jártam.Ma együtt voltam a párommal és szex után kb egy órán át véreztem.Szerintetek ennyi volt és végül megjött?Vagy elment a szex miatt?
2!
Nekem kevés vérzés volt a vetélés jele (görcsök nélkül), igaz, hogy missed ab lett, tehát nem távozott minden, de azért biztos nem jó jel a vér terhesség alatt.
Kérdező!
Mennyi vér volt, és milyen színű?
Terhesség esetén viszonylag hamar is megjelenhet a fokozott vérbőség, így akár egy pici sérülés is okozhatott kisebb vérzést, de az a babára nem káros.
Én a fiammal szex nélkül is barnázgattam (a szex pedig rendesen fájt, de még egy hüvelyi vizsgálat is...), mégsem volt probléma, remélem nálad is csak valami banális oka volt a vérzésnek!
Nekem is kevés vérzéssel indult a vetélés, a masodik.
Az elsonel kozvetlen orgazmus utan kezdtem el vérezni. Bar anélkül is elment volna, egeszseges terhessegnek nem kellene artson.
De ugye 4-5 hetesen honnan tudja az ember, h jol fejlodo terhessegrol van-e szo.
Van valami fejlemény, kérdező? Hogy vagy?
Azóta nem volt több vérzés?
Orvoshoz mikor tudsz menni?
Mondjuk a helyedben rögtön ugyetre mentem vna, de ketsegek között nem tudnek otthon ulni es varni. Ha veteles ugy sem tudjak megallitani, de legalabb tisztaban lennel..
Na de ki hogy all a dolgokhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!