Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Pénteken volt a nem várt...

Pénteken volt a nem várt napja,azóta több pozitív tesztem is volt ami minden nap erősödött.Orvosnál még nem jártam.Ma együtt voltam a párommal és szex után kb egy órán át véreztem.Szerintetek ennyi volt és végül megjött?Vagy elment a szex miatt?

Figyelt kérdés
Hozzáteszem nem durvultunk vagy ilyesmi,Mindenképp felkersek orvost,csak kíváncsi vagyok jart-e már valaki hasonlóan. :(

2024. jún. 11. 21:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, egészséges terhesség szex miatt nem megy el. Az orvoshoz elmehetsz, de nem fog látni ilyen koran semmit..max hcg szintet tudsz nézetni vagy nem e progeszteron hiány, de sajnos massal nem nagyon tudnak mit kezdeni. Nem csintatok semmit rosszul, sajnos ha nem volt egészséges a természet tette a dolgát, de sok embert hallottam már, aki vérzés mellett is egészseges babáknak adott életet. A lényeg, hogy nyugodj meg, a stressz nem tesz jót biztosan.
2024. jún. 11. 21:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 hetesen haematoma miatt vèreztem. Bementünk ügyeletre, mert nagyon megijedtem. De szex utáni vérzés elég gyakori. Egyszer előfordult velem is, de akkor már 15 hetes voltam. De vetèlès erős, több napig tartò vèrzèssel jàrna, ùgyhogy ha csak egy òra volt, akkor biztosan nem az.
2024. jún. 11. 21:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

2!

Nekem kevés vérzés volt a vetélés jele (görcsök nélkül), igaz, hogy missed ab lett, tehát nem távozott minden, de azért biztos nem jó jel a vér terhesség alatt.

Kérdező!

Mennyi vér volt, és milyen színű?

Terhesség esetén viszonylag hamar is megjelenhet a fokozott vérbőség, így akár egy pici sérülés is okozhatott kisebb vérzést, de az a babára nem káros.

Én a fiammal szex nélkül is barnázgattam (a szex pedig rendesen fájt, de még egy hüvelyi vizsgálat is...), mégsem volt probléma, remélem nálad is csak valami banális oka volt a vérzésnek!

2024. jún. 11. 21:54
 4/12 A kérdező kommentje:
Rendes piros vér volt és egy jó órán keresztül mint egy közepes menstruáció.Rendesen látszott a wc papíron...
2024. jún. 11. 22:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is hematoma miatt véreztem, nem kicsit. Azt hittem megjött, de mivel két hét után sem múlt el, elmentem orvoshoz, akkor már látszott a terhesség (6. hét) és látszott egy hatalmas hematoma is. De felszívódott! Egészséges babának született, úgyhogy akármi is lehet.
2024. jún. 11. 22:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kevés vérzéssel indult a vetélés, a masodik.

Az elsonel kozvetlen orgazmus utan kezdtem el vérezni. Bar anélkül is elment volna, egeszseges terhessegnek nem kellene artson.

De ugye 4-5 hetesen honnan tudja az ember, h jol fejlodo terhessegrol van-e szo.

2024. jún. 12. 07:23
 7/12 anonim ***** válasza:
A piros vér nem jó, de simán lehet hematoma miatt. Majd a doki megmondja.
2024. jún. 12. 10:54
 8/12 anonim ***** válasza:

Van valami fejlemény, kérdező? Hogy vagy?

Azóta nem volt több vérzés?

Orvoshoz mikor tudsz menni?

2024. jún. 12. 13:56
 9/12 A kérdező kommentje:
Azóta semmi vér nem távozott,de már nem fűzök nagy reményeket hozzá.De ki tudja.Még nem sikerült elérnem az sztk-t...
2024. jún. 12. 14:11
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

Mondjuk a helyedben rögtön ugyetre mentem vna, de ketsegek között nem tudnek otthon ulni es varni. Ha veteles ugy sem tudjak megallitani, de legalabb tisztaban lennel..

Na de ki hogy all a dolgokhoz...

2024. jún. 12. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!