Otthoni vetélésnél mikor lett nektek pecsételésből vérzés?
Ezen a héten üres petezsákot állapítottak meg nálam 8 hetesen, jövő héten megyek kontrollra, akkor lenne szó a missed ab műtétről. Azt mondták ha addig elindul a vetélés magától bő vérzéssel, menjek a kórházba a biztonság kedvéért. Ma délután elkezdtem pecsételni, de még nagyon gyenge, számíthatok rá hogy pár órán belül rendesen beindul? Ilyenkor a kórházba, ha bemegyek, benn tartanak vagy ha megnéztek utána hazaengednek hogy lezajlódjon a folyamat?
Köszönöm ha tudtok segíteni! Ijesztő ez az egész nekem, ennél lehet még a műtét is jobb lett volna. :(
Nekem az első kb egy erős menstruàció intenziàsàval jött, de előjel nèlkül.
A masodik egy hèttel az első pecsètelő vèrzès utàn, barnàs-alvadt vèrrel indult. Èpp annyival, hogy fèlteenyèrnyi folt lett alattam. Kb 4-6 òràn àt kevès adag ver jött, akkor hirtelen pàr nagy görccsel minden kijött. Utàna kb egy közepes menstruàviò intenzitàsaval vèreztem, aztàn csökkent, kb 2-3 hèt alatt múlt el teljesen.
Othhon lezajlott mindkettő gond nèlkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!