Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Otthoni vetélésnél mikor lett...

Otthoni vetélésnél mikor lett nektek pecsételésből vérzés?

Figyelt kérdés

Ezen a héten üres petezsákot állapítottak meg nálam 8 hetesen, jövő héten megyek kontrollra, akkor lenne szó a missed ab műtétről. Azt mondták ha addig elindul a vetélés magától bő vérzéssel, menjek a kórházba a biztonság kedvéért. Ma délután elkezdtem pecsételni, de még nagyon gyenge, számíthatok rá hogy pár órán belül rendesen beindul? Ilyenkor a kórházba, ha bemegyek, benn tartanak vagy ha megnéztek utána hazaengednek hogy lezajlódjon a folyamat?

Köszönöm ha tudtok segíteni! Ijesztő ez az egész nekem, ennél lehet még a műtét is jobb lett volna. :(

jún. 8. 15:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én eleve pecsételéssel mentem orvoshoz. Akkor még kétesélyes volt, korai terhesség, de korának megfelelő. Kaptam gyógyszereket, de nem múlt el, inkább rosszabb lett. Aznap, amikor be akartam menni, hogy nézzék meg, hogy leállhatok-e a gyógyszerrel, mert ebből nem lesz semmi, úgy keltem, hogy rendes bő vérzésem volt. Addig viszont végig erősödött a teszt, akkor volt a legerősebb. Mire bementem, már nem láttak semmit, abbahagytam a gyógyszert és pár nap múlva megjött a menstruáció. (Levált az endometrium.) Egyébként engem is beküldtek műtétre, de az ügyeletes orvos nem javasolta, nem is kellett.(Én se akartam.)
jún. 8. 15:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első kb egy erős menstruàció intenziàsàval jött, de előjel nèlkül.

A masodik egy hèttel az első pecsètelő vèrzès utàn, barnàs-alvadt vèrrel indult. Èpp annyival, hogy fèlteenyèrnyi folt lett alattam. Kb 4-6 òràn àt kevès adag ver jött, akkor hirtelen pàr nagy görccsel minden kijött. Utàna kb egy közepes menstruàviò intenzitàsaval vèreztem, aztàn csökkent, kb 2-3 hèt alatt múlt el teljesen.

Othhon lezajlott mindkettő gond nèlkül.

jún. 8. 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én délelőtt kezdtem pecsételni, késő délután lett belőle vérzés. Pár nappal később újra elmentem orvoshoz (küldtek hcg-t nézni, annak az eredményével), fel sem merült, hogy bent tartanak.
jún. 8. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!