Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 19 hetes iker terhességnél mi...

19 hetes iker terhességnél mi történik, ha megszakad?

Figyelt kérdés
Ismerősöm járt így, szörnyű belegondolni is. Ilyenkor meg kell szülni mindkét magzatot, vagy műtéti úton távolítják el őket? Hogy zajlik egy ilyen folyamat? Ha nem iker terhesség lenne, máshogy zahlana?

jún. 8. 00:52
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Megkell szülnie. Császár metszessel általában.
jún. 8. 00:53
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Tesómnak nem ikrek voltak de meg kellett szülnie, nem császármetszés volt. Pokoli 😥
jún. 8. 07:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell szülnie és nem lehet császármetszés, hiszem sajnos a halott magzat(magzatok) így már “mérgezőek” a szervezetre. Ilyenkor veszélyesebb a császármetszés, elfertőzödhet a heg stb.
jún. 8. 08:56
 4/8 anonim ***** válasza:
17%

Egy gyereket természetes úton "vesznek ki" ha halott.

2 az már másabb, azért írtam hogy általában császár. Függ sok mindentől. Hogy fekszenek, placenta hol van, mennyi idősek stb stb stb.

jún. 8. 14:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogják császározni, meg kell szülni őket. A műtétnek akkor van értelme, ha még menteni kéne a babákat, nyilván itt erről szó sincs.(Betöltött 24. az életképesség határa.) Nem fogják szétszabdalni az anyát, teljesen fölösleges lenne, simán kijön ekkora pici magzat. Semmi jelentősége se a fekvésnek, se a placentának. Simán megszületnek.
jún. 8. 17:27
 6/8 anonim ***** válasza:
5# 2-es vagyok. Azért a simán megszületnek kicsit túlzás. Tesóm nagyon megszenvedte. Igaz 23 hetes volt, nem 19 és még élt a baba. De hiába pici, ha nem segít, ráadásul nagyon nem akarna még kijönni. Többször próbálkoztak burkot repeszteni, ballont kapott...nem egy napig tartó folyamat volt sajnos de inkább nem részletezem.
jún. 9. 08:25
 7/8 anonim ***** válasza:
#6-os, sajnálom! 😞 Saját tapasztalatból írtam, én ikreket veszítettem a 23 hét végén, és fizikai értelemben nem volt nehéz a szülés. De nyilván itt is igaz, hogy minden szülés teljesen más.
jún. 9. 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:
7# én is sajnálom ☹️
jún. 9. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!